reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

no to widze ze lody sa w modzie, ja ostatnio mialam takiego smaka na ZAPPA z algidy a tu takich nie ma :( ale ostatnio posmakowaly mi wodne lodziki takie roznokolorowe egzotyczne smaki no coz trzeba sobie jakos dogodzic :-)

Kroptusia kochana nie martw sie na zapas - moze dzidzia poprostu odwrocila sie do ciebie pupciom i kopie twoje wnetrznosci moze jakos jej wygodniej i lepsze widoki ma wiec glowa do gory napewno wszytsko jest ok :-)

reklama
Hejka juz wróciłam. Niestety taksówką, gdyz wyladowałam na pogotowiu.
sad.png

Tak mi sie zle zrobiło na targu, ze zasłabłam, a że targ jest obok pogotowia i szpitala to kolezanka z kolega zaprowadzili mnie na ginekologie, bo sie martwili.
Wszystko juz dobrze. Synek oddelegowany do siostry po drodze a ja odpoczywam.

Od wczoraj mój szkrabik zaczał dawac znaki mamusi, ze w brzuszku siedzi. :-):-):-):-)
...lece na kulinarny po przepis;-)

Witam, śledzę wasze wypowiedzi już kilka tygodni i dziś postanowiłam się wreszcie uaktywnić:-D Ja też spodziewam się szkrabka, który ma przyjść na świat we wrześniu i już nie mogę się doczekać!
Pozdrawiam wszystkie zafasokowane Mamusie :tak:

hey, ja dzis ogólnie mam dołeczka, ale nie moge Wam o nim napisac, bo wszystkie sie znów nakrecimy w nieodpowiednim kierunku... a to nie jest nam w ogóle potrzebne.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
eh, trzeba sie cieszyc tym, co sie ma, bo inni czasem takiego pecha mają, ze chce sie płakac...

kroptusia, na pewno wszystko bedzie dobrze... musi byc,... nawet w to nie wątp... kiedy masz gina? moze jestes troszke wiecej teraz córcią zajęta i moze delikatych pukań dzidzi po prostu nie wyczułas...
ja jeszczenie czuje ruchów, nie wiem czy juz mam siegac po mój stetoskop czy jeszce nie :-p:-D a gin dopiero za miesiac...

karolina - Ty to masz bidulko z tymi omdleniami... kurde, najlepiej by było, gdybys nie chodziła nigdzie sama...

mulatka - witam, na kiedy masz termin?

Reniferku ja swje ruchy poczułam bardzo delikatne, i gdyby nie masarz brzuszka wieczorny to chyba bym nic nie czuła.
dlatego ja podchodze jeszcze na luzie do ruchów... w pierwszej ciazy poczułam po raz pierwszy w 22-23 tygodniu... dedukuję sobie, ze jeszcze nawet przez miesiac nie musze czuc... widocznie moja macica jest ze stali i dzidzia w nią nie puka :-D

kroptusia a próbowałas zjesc czekolade i sie położyc? mi pomagało...

dziewczyny truskawki są :rofl2: mniamusne m:zawstydzona/y:zjadłam wszystkie sama:zawstydzona/y: mąz sie zarejestrowal na BB czeka na potwierdzenie rejestracji i się wkurza ze nnie odrazu:szok::-D chyba niedługo bedziemy mialy wrześniowego tatuska w gronie mamusiek:-D
Kroptusia - nie martw się Reniferek ma racje odwrocilo sie i boksuje jelitka dlatego nie czujesz:tak:
Karolina masz ty coś z tymi omdleniami kobieto :no:
Mulaka witam cie serdecznie
Reniferek nie dołuj się będzie dobrze:tak:
po truskawkach humor mi sie poprawił:-D może Reniferek spróbuj i ty truskawek na poprawe humoru - polecam

reklama
Hejka juz wróciłam. Niestety taksówką, gdyz wyladowałam na pogotowiu.
sad.png

Tak mi sie zle zrobiło na targu, ze zasłabłam, a że targ jest obok pogotowia i szpitala to kolezanka z kolega zaprowadzili mnie na ginekologie, bo sie martwili.
Wszystko juz dobrze. Synek oddelegowany do siostry po drodze a ja odpoczywam.

Od wczoraj mój szkrabik zaczał dawac znaki mamusi, ze w brzuszku siedzi. :-):-):-):-)
...lece na kulinarny po przepis;-)
Karolina - Uważaj na siebie i odpoczywaj!!!
Witam, śledzę wasze wypowiedzi już kilka tygodni i dziś postanowiłam się wreszcie uaktywnić:-D Ja też spodziewam się szkrabka, który ma przyjść na świat we wrześniu i już nie mogę się doczekać!
Pozdrawiam wszystkie zafasokowane Mamusie :tak:
Witam Cię serdecznie!

hey, ja dzis ogólnie mam dołeczka, ale nie moge Wam o nim napisac, bo wszystkie sie znów nakrecimy w nieodpowiednim kierunku... a to nie jest nam w ogóle potrzebne.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
eh, trzeba sie cieszyc tym, co sie ma, bo inni czasem takiego pecha mają, ze chce sie płakac...
Reniferku - nie dołkuj się! Główka do góry i pamiętajcie - musimy myśleć pozytywnie!!!

Do góry