reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

No my własnie wydajemy cały komplet u małego w pokoju i kosztem całej sciany, chcemy taką garderobe zrobić. Dochodzi jeszcze jedno dziecko, wiec miejsca potrzeba na nowe rzeczy. No a ze pokój młodego jest duzy to mozemy zaszaleć.

I naprawde dobrze robicie , zobaczysz jak prosciej bedzie cos znalezc lub ulozyc , ja jestem cala happy z mojej szafy
A z tym majem to tez nie do konca , ja jestem tez z maja i owszem porzadek lubie ale jesli mam troche balaganu to tez nie placze z tego powodu , wole z Wami tu popisac sobie niz sprzatac - dobrze ze moj M nie czyta tego ...:-D

reklama
Reniferku my cały czas gadaliśmy o usg 3d a teraz też nie chcę. Wiem, że to cudowne uczucie widzieć swoje maleństwo tak dokładniej, ale wytrzymam do września ;-) Wolę trzymać się wersji mojej gin - wszystko jest w najlepszym porządku, dzidziuś prawidłowo się rozwija. :-D

Jolek71 jeszcze będzie dobrze, skończy się to wszystko i będzie tylko lepiej:-D

filantropek76 ale chłopak ma pomysły!!! znów się uśmiałam!!!

A ja się teraz śmieję, że zawsze jak się pojawiam na forum - to za chwilkę pojawia się i Jagoooodka i Calineczka :-) I co teraz znowu nie pójdę kąpu kąpu - bo będę tu z Wami gadusiać??? ;-);-);-):-D

I naprawde dobrze robicie , zobaczysz jak prosciej bedzie cos znalezc lub ulozyc , ja jestem cala happy z mojej szafy
A z tym majem to tez nie do konca , ja jestem tez z maja i owszem porzadek lubie ale jesli mam troche balaganu to tez nie placze z tego powodu , wole z Wami tu popisac sobie niz sprzatac - dobrze ze moj M nie czyta tego ...:-D
Ja w sumie też mam garderobę - ALE- po pierwsze jest za mała - i to nie dlatego, że ja mam za dużo ciuchów - ale w tak dziwny sposób zaprojektowana, że ogólnie ze wszystkimi zawijasami ma może 3m kwadratowe i wcale nie można jakoś funkcjonalnie jej wykorzystać - jak już coś mi potrzebne to się gimnastykuję jak ta lala, żeby coś z niej wydostać.:-):-):-) Ale nawet jak coś z góry spadnie - to drzwi zamykam i nie widać ;-);-);-)

wiola pomyślałam o tym rano, jak się ganiałyśmy po wątkach różnych :rofl2:
Mnie to chyba nie będzie bo śpać mi się chce okrutnie. Trzymam się tylko dlatego , że antybiotyk zjeść muszę. ;-)
Najfajniejsze jest to, że już prawie jestem zdrowa, nie wymiotuję.... I DO PRACY NIE MUSZĘ CHODZIĆ!!!! :-D:rofl2::-D
Dobrej nocy dziewczynki!!!

Śpij smacznie Jagoooodka i wracaj do zdrówka.:-) Więc ja też zmykam do łazienki! :tak:
I zanim zdążyłam się podnieść - M zajął mi tę łazienkę - wrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
A ja się teraz śmieję, że zawsze jak się pojawiam na forum - to za chwilkę pojawia się i Jagoooodka i Calineczka :-) I co teraz znowu nie pójdę kąpu kąpu - bo będę tu z Wami gadusiać??? ;-);-);-):-D

Do wanny i to juz....... byle woda nie byla za goraca , relaksuj sie Wiola

A ja jeszcze dopisze ze na obiadek dzis : slodka poledwica w sosie paprykowym , kasza gryczana z cebulka i koperkiem , pomidorki ze szczypiorkiem i gesta smietana - mniammmmmmm:-)
pewnie juz spicie wiec Dobranoc- Kotki Dwa

a właśnie o wannie mowa to już wspomnę :)
ja uwielbiam gorącą wodę... wcześniej praktycznie lałam tylko gorącą, teraz leję trochę zimnej... dla innych jest ona bardzo gorąca... dla mnie nie :zawstydzona/y: w ogóle nie czuje żeby była ona ciepła ... to na prawdę jest tak bardzo szkodliwe dla dzidzi ??

Ja jeszcze nie śpię :-D W kolejce do łazienki czekam:-D:tak:
Calineczko - Ty mi tutaj smaczka na noc robisz tymi przepisami :-p aż musiałam jęzorkiem ślinkę wytrzeć. ;-);-);-)
Elunia- ja też takie lubiłam - ale teraz się wystrzegam tej gorącej wody - moja położna mówi tak, że płód ma o 2 stopnie wyższą tem ciałka niż mamusie - więc przegrzanie może się nawet krwotokiem skończyć... Uważaj na te gorące kąpielki.

reklama
a właśnie o wannie mowa to już wspomnę :)
ja uwielbiam gorącą wodę... wcześniej praktycznie lałam tylko gorącą, teraz leję trochę zimnej... dla innych jest ona bardzo gorąca... dla mnie nie :zawstydzona/y: w ogóle nie czuje żeby była ona ciepła ... to na prawdę jest tak bardzo szkodliwe dla dzidzi ??

Z tego co ja wiem to od bardzo goracych kapieli mozna dostac krwotoku , dlatego trzeba uwazac:blink:

Do góry