reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

No my własnie wydajemy cały komplet u małego w pokoju i kosztem całej sciany, chcemy taką garderobe zrobić. Dochodzi jeszcze jedno dziecko, wiec miejsca potrzeba na nowe rzeczy. No a ze pokój młodego jest duzy to mozemy zaszaleć.

I naprawde dobrze robicie , zobaczysz jak prosciej bedzie cos znalezc lub ulozyc , ja jestem cala happy z mojej szafy
A z tym majem to tez nie do konca , ja jestem tez z maja i owszem porzadek lubie ale jesli mam troche balaganu to tez nie placze z tego powodu , wole z Wami tu popisac sobie niz sprzatac - dobrze ze moj M nie czyta tego ...:-D

reklama
Reniferku my cały czas gadaliśmy o usg 3d a teraz też nie chcę. Wiem, że to cudowne uczucie widzieć swoje maleństwo tak dokładniej, ale wytrzymam do września ;-) Wolę trzymać się wersji mojej gin - wszystko jest w najlepszym porządku, dzidziuś prawidłowo się rozwija. :-D

Jolek71 jeszcze będzie dobrze, skończy się to wszystko i będzie tylko lepiej:-D

filantropek76 ale chłopak ma pomysły!!! znów się uśmiałam!!!

A ja się teraz śmieję, że zawsze jak się pojawiam na forum - to za chwilkę pojawia się i Jagoooodka i Calineczka :-) I co teraz znowu nie pójdę kąpu kąpu - bo będę tu z Wami gadusiać??? ;-);-);-):-D

I naprawde dobrze robicie , zobaczysz jak prosciej bedzie cos znalezc lub ulozyc , ja jestem cala happy z mojej szafy
A z tym majem to tez nie do konca , ja jestem tez z maja i owszem porzadek lubie ale jesli mam troche balaganu to tez nie placze z tego powodu , wole z Wami tu popisac sobie niz sprzatac - dobrze ze moj M nie czyta tego ...:-D
Ja w sumie też mam garderobę - ALE- po pierwsze jest za mała - i to nie dlatego, że ja mam za dużo ciuchów - ale w tak dziwny sposób zaprojektowana, że ogólnie ze wszystkimi zawijasami ma może 3m kwadratowe i wcale nie można jakoś funkcjonalnie jej wykorzystać - jak już coś mi potrzebne to się gimnastykuję jak ta lala, żeby coś z niej wydostać.:-):-):-) Ale nawet jak coś z góry spadnie - to drzwi zamykam i nie widać ;-);-);-)

wiola pomyślałam o tym rano, jak się ganiałyśmy po wątkach różnych :rofl2:
Mnie to chyba nie będzie bo śpać mi się chce okrutnie. Trzymam się tylko dlatego , że antybiotyk zjeść muszę. ;-)
Najfajniejsze jest to, że już prawie jestem zdrowa, nie wymiotuję.... I DO PRACY NIE MUSZĘ CHODZIĆ!!!! :-D:rofl2::-D
Dobrej nocy dziewczynki!!!

Śpij smacznie Jagoooodka i wracaj do zdrówka.:-) Więc ja też zmykam do łazienki! :tak:
I zanim zdążyłam się podnieść - M zajął mi tę łazienkę - wrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
A ja się teraz śmieję, że zawsze jak się pojawiam na forum - to za chwilkę pojawia się i Jagoooodka i Calineczka :-) I co teraz znowu nie pójdę kąpu kąpu - bo będę tu z Wami gadusiać??? ;-);-);-):-D

Do wanny i to juz....... byle woda nie byla za goraca , relaksuj sie Wiola

A ja jeszcze dopisze ze na obiadek dzis : slodka poledwica w sosie paprykowym , kasza gryczana z cebulka i koperkiem , pomidorki ze szczypiorkiem i gesta smietana - mniammmmmmm:-)
pewnie juz spicie wiec Dobranoc- Kotki Dwa

a właśnie o wannie mowa to już wspomnę :)
ja uwielbiam gorącą wodę... wcześniej praktycznie lałam tylko gorącą, teraz leję trochę zimnej... dla innych jest ona bardzo gorąca... dla mnie nie :zawstydzona/y: w ogóle nie czuje żeby była ona ciepła ... to na prawdę jest tak bardzo szkodliwe dla dzidzi ??

Ja jeszcze nie śpię :-D W kolejce do łazienki czekam:-D:tak:
Calineczko - Ty mi tutaj smaczka na noc robisz tymi przepisami :-p aż musiałam jęzorkiem ślinkę wytrzeć. ;-);-);-)
Elunia- ja też takie lubiłam - ale teraz się wystrzegam tej gorącej wody - moja położna mówi tak, że płód ma o 2 stopnie wyższą tem ciałka niż mamusie - więc przegrzanie może się nawet krwotokiem skończyć... Uważaj na te gorące kąpielki.

reklama
a właśnie o wannie mowa to już wspomnę :)
ja uwielbiam gorącą wodę... wcześniej praktycznie lałam tylko gorącą, teraz leję trochę zimnej... dla innych jest ona bardzo gorąca... dla mnie nie :zawstydzona/y: w ogóle nie czuje żeby była ona ciepła ... to na prawdę jest tak bardzo szkodliwe dla dzidzi ??

Z tego co ja wiem to od bardzo goracych kapieli mozna dostac krwotoku , dlatego trzeba uwazac:blink:

Do góry