Sarenko dobrze Cię czytać w lepszym nastroju;-)
Jarzębinka mozesz spokojnie isc do kosmetyczki tylko jej powiedz ze jestes w ciazy na pewno znajdzie cos odpowiedniego dla Ciebie - dziś w pytaniu na śniadanie był temat o korzystaniu zkosmetyczek, fryzjerów i generalnie używania kosmetyków w ciązy także jestem na bieżąco;-)
artykuł rzeczywiscie świetny moj W znalazl go w niedziele rano i czytał uśmialismy sie oboje, z tym, że ja dodatkowo się zryczałam bo ostatnio bardzo sensitive jestem
a na KOciewiu wiosna kochane słonko świeci, żadnego deszczyku, żadnego śniegu i niech tak zostanie
Mnie też zaczyna boleć kręgosłup w okolicy krzyzowo-ledzwiowej, czytałam ze to zwiazane z tym ze sie zaczynamy powiekszac, miednica i te sprawy, strach sie bac ci to bedzie jak brzuszek naprawde urośnie :-(
A z tymi ulobionymi bajkami to u nas tak, że mnie bajki czytano albo sama czytałam, a moj mąz ma stare winylowe płyty ze swoimi bajkami trzeszcza strasznie mam nadzieje ze dziecku kupi CD a nie bedzie tych winyli puszczał;-)
Dzieki dziewczyny za wsparcie od poniedziałku wracam do pracy i mam nadzieje ze przezyje najblizsze dwa tygodnie 27 i 31 marca składamy wnioski a potem 3 kwietni to w sumie w ciągu tygodniu - oj bedzie nerwowo:-(