reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Ja z synkiem caly dzien dzisiaj w parku, cudne sloneczko i 18 stopni:-):tak: wpadalismy do domku tylko na cieple am am ehhe ;-)juz sie nie moge doczekac 1 kwietnia, wtedy usiade we wlsanym ogrodzie wezme laptopika wejde na BBi bede miala dwie przyjemnosci w jednym heheh:-D:-D:-D:rofl2:

Mnie narazie kregoslup nie boli ale bedzie raczej, tak bylo w pierwszej ciazy w ostatnich miesiach...

reklama
Ja tez dzis w parku z coreczka "na śtwace i jalni" (w przet. na hustawce i zjezdzalini) Normalnie wiosna!:rofl2:

Sarenko dobrze Cię czytać w lepszym nastroju;-)
Jarzębinka mozesz spokojnie isc do kosmetyczki tylko jej powiedz ze jestes w ciazy na pewno znajdzie cos odpowiedniego dla Ciebie - dziś w pytaniu na śniadanie był temat o korzystaniu zkosmetyczek, fryzjerów i generalnie używania kosmetyków w ciązy także jestem na bieżąco;-)
artykuł rzeczywiscie świetny moj W znalazl go w niedziele rano i czytał uśmialismy sie oboje, z tym, że ja dodatkowo się zryczałam bo ostatnio bardzo sensitive jestem
a na KOciewiu wiosna kochane słonko świeci, żadnego deszczyku, żadnego śniegu i niech tak zostanie
Mnie też zaczyna boleć kręgosłup w okolicy krzyzowo-ledzwiowej, czytałam ze to zwiazane z tym ze sie zaczynamy powiekszac, miednica i te sprawy, strach sie bac ci to bedzie jak brzuszek naprawde urośnie :-(
A z tymi ulobionymi bajkami to u nas tak, że mnie bajki czytano albo sama czytałam, a moj mąz ma stare winylowe płyty ze swoimi bajkami trzeszcza strasznie mam nadzieje ze dziecku kupi CD a nie bedzie tych winyli puszczał;-)
Dzieki dziewczyny za wsparcie od poniedziałku wracam do pracy i mam nadzieje ze przezyje najblizsze dwa tygodnie 27 i 31 marca składamy wnioski a potem 3 kwietni to w sumie w ciągu tygodniu - oj bedzie nerwowo:-(

Dzisiaj w pracy dostalam krwotoku. Przezylam szok na cale zycie. Lecialo mi doslownie po nogach (i nadal leci, ale w podpaske). Na szczescie dzidzia zyje. Peklo mi jakies naczynie krwionosne w szyjce macicy. Teraz leze, jestem na zwolnieniu i modle sie, zeby krwawienie ustapilo. nie bede wiec czesto pisac. jestem wykonczona psychicznie i fizycznie...

Sajonara, oj to przeżyć nie zazdroszczę, ale najważniejsze, że jest wszystko dobrze .... wypoczywaj teraz kochana :tak:

i życze przyjemnego popołudnia :tak::-D:tak:

dżisas - sajonara... dostałas cos? mi na krwotok pomógł duphaston... trzymam kciuki! jeśli to w szyjce to dzidzi nic nie zagraża, całe szczescie w nieszczęściu.... :sorry2: leż i wypoczywaj... ja przez to przechodziłam 7 tygodni temu i jeszcze wszystko pamietam... :crazy:

artykuł super! :tak:

jestem padnieta...

Sajonara odpoczywaj i dbaj o Was. Napewno będzie wszystko w porządku.

Dziewczyny piszecie strasznie dużo. Za każdym razem muszę nadganiać kilka stron.
U mnie dzisiaj w miarę normalna pogoda. Po wczorajszym wietrze i deszczu nastał spokój. Jednak nie mogę doczekać się już ciepełka.

Witam nowe mamusie.

reklama
Sajonara współczuje,musiałaś sie nieźle wystraszyc ale jak to szyjka to napewno bedzie wszystko ok.Trzymaj sie cieplutko i z łóżka nie wychodź.

Do góry