Karolina Tinetina
Fanka BB :)
PRINCI ten artukuł jest swietny.
...co do bólów głowy- podobno tylko APAP...
...co do bólów głowy- podobno tylko APAP...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jagoooodka - a jak Ćmi mi troszkę w tej głowie - ale nie jest źle ;-) No i się dotleniam kochana! Godzinny spacer - uważam za sukces, hehehe. A bajka pt. "królewskie echo"
Spacerek to podstawa.......
No to ja ide poszukac tej bajeczki , a chyba nie musze pisac jaka jest moja ulubiona bajeczka?!
Zawsze panicznie bałam się dentysty i chodziłam dopiero wtedy kiedy ból zęba nie dawał mi żyć. Wszystko zmieniło się po porodzie - przekonałam się czym jest prawdziwy ból i teraz do dentysty śmigam regularnie i bez większego strachuA jeśli chodzi o dentystę, to mam straaaaaszny uraz od lat do stomatologów i chodzę dopiero wtedy kiedy naprawdę muszę. Wiem,że to głupie i nieodpowiedzialne,ale nie mogę się przełamać; to nie chodzi o jeden incydent, ale i w dzieciństwie, i w późniejszych latach bardzo dużo wycierpiałam z powodu niekompetencji dentystów, w związku z czym gdybym miała do wyboru skok z okna zakończony złamaną nogą albo wizytę u dent., to chyba bym skoczyła.
Gdybym miała cesarkę to chyba wybrałabym znieczulenie ogólne. Miałabym pewność że nie poczuję jak mnie kroją. Chociaz po ogólnym trochę dłużej dochodzi się do siebie.Moje szwagierki natomiast wszystkie rodzily bez znieczulenia i patrza na mnie jak na wariatke.Jedna prawie gryzla kafelki z bólu przez 14 godz poczym miala cesarke i dostała wlaśnie znieczulenie zewnatrzoponowe,przy drugiej dzidzi też.Teraz mnie jednak przestrzega żebym tego nie brała bo mnie moze sparaliżowac masakra.Nie ma co cierpić jak sobie można ulżyć.
Witam
Wczorj wieczorem byłam u dentystki i okazało się że mam parę małych ubytków. Pani dr. powiedziała że to trzeba zrobić bo dzidziuś sobie stamtąd wszystkie bakterie zabiera:-( Mimo mojej niechęci muszę to nareperować.(...)