Wiolawb
Fanka BB :)
Ewelin - ja również potrzebowałabym takiej segregacji, ale cóż ja poradzę na to, że mi ochoty brak... I tak robię podchody do niektórych ulubionych ciuszków - w których obecnie wyglądam jak znaczek firmowy Michellin - heheh po czym rzucam je w kąt i wskakuję w jakieś "latające" łaszki. Ale kto wie, może się w końcu zmobilizujęJa skończyłam porządki w mojej szafie. Wszystko co jest na mnie przy małe spakowałam w pudła i wyniosłam na strych. Stwierdziłam że nie potrzebnie będzie mi to zalegało, a potem z przyjemnością odświeżę i będzie może dobre:-).Zostawiłam sobie tylko parę bluzek i dresy.A swoją drogą to wątpię żebym potem do swojej figury wróciła...to nie jest dla mnie jakoś specjalnie ważne...ale...
Alex to wspaniale - zawsze dobrze jest mieć przy sobie kogoś zaufanego i znającego się na rzeczy! Nic nie wypadnie - nie przejmuj się na zapas.:-)A mi humor dopisał na koniec dnia. Mama mojej koleżanki jest położną w szpitalu Bielańskim i tak dzisiaj do niej nieśmiało zagadałam. Że niby to jeszcze długo ale już się obawiam, że liczyłabym na jej pomoc i że zależy mi na ochronie krocza i ile by chciała pieniążków za taką indywidualna opiekę. No i oczywiście czy pracuje na przełomie sierpień wrzesień;-) Wow a tu zaskoczenie. Tak, pracuje i nic nie chce za opiekę bo to jej obowiązek. I że chętnie się spotka i pogada ze mną żeby odpowiedzieć na moje pytania. kamień spadl mi z serca. Oby nic nie "wypadło" do tego czasu.
Nie ma to jak dobrze poinformowana ciężarówka;-) - Karolina Tinetina - wydaje mi się,że to bardzo dobrze świadczy o szpitalu - profesjonalizm i już! A każda informacja jest cenna - przez to kobieta w jakiś sposób czuje się pewniej i bezpieczniej, nieprawdaż? :-)A dziewczynki dostałam dziś paczke, ze szpitala w którym bedę rodziła. Pełno ksiazek, ulotek, próbek. Super!!!
A ja się dzisiaj wyspacerkowałam za wszystkie czasy. Jeśli jutro będzie również tak piękna pogoda - to zrobię powtórkę z rozrywki. Ale te uderzenie tlenu - hehehe - daje mi teraz we znaki - obawiam się,że długo tu dziś nie pogoszczę -bo mi się oczka kleją... jedno już jakby oklapło;-);-);-)