Nawet dwa dni temu przeczytalam to w ksiazce o ciazy i moj lekarz mi tak kiedys mowil. Koniecznie zapytaj lekarza swojego, bedziesz wtedy pewna!;-)tak tylko na ulotce paracetamolu pisze ze przenika przez łożysko i moze dziecku zaszkodzic?
reklama
Wiolawb
Fanka BB :)
Heheh - najprawdopodobniej tak będzietak to juz jest czasem a potem ta baje bedziesz swojemu dziecku puszczała:-)
Sprawdź więc panadoltak tylko na ulotce paracetamolu pisze ze przenika przez łożysko i moze dziecku zaszkodzic?
jagoooodka
Batka76 myślę, że skoro mdłości i wymioty pojawiły się u Ciebie stosunkowo późno, to raczej powinny szybko minąć - tak gdzieś czytałam. ;-) Więc głowa do góry Pobojowiskiem się nie martw, jeszcze będzie czas, żeby ogarnąć a i dzieci przez tak krótki czas nie zapomną czego ich nauczyłaś przez kilka lat ;-)
princi ale fajny tekst!! Uśmiałam się, że ho!
ninonka te krzyżowo lędźwiowe też mam. Ale ja je mam od zawsze teraz może częściej. Napada mnie, czasem trzyma kilka minut, łzy polecą i po chwili jak ręką odjął. Jeszcze w podstawówce robiłam badania na to i wyszło, że zdrowa jak koń jestem i widocznie tak ma być.
Wiola chyba głowa w końcu mniej boli, co? ;-) A co to za bajka?
princi ale fajny tekst!! Uśmiałam się, że ho!
ninonka te krzyżowo lędźwiowe też mam. Ale ja je mam od zawsze teraz może częściej. Napada mnie, czasem trzyma kilka minut, łzy polecą i po chwili jak ręką odjął. Jeszcze w podstawówce robiłam badania na to i wyszło, że zdrowa jak koń jestem i widocznie tak ma być.
Wiola chyba głowa w końcu mniej boli, co? ;-) A co to za bajka?
jagoooodka
dranius moja gin mówi, że w razie czego apap można brać. Ponoć bezpieczny
Wiolawb
Jagoooodka - a jak Ćmi mi troszkę w tej głowie - ale nie jest źle ;-) No i się dotleniam kochana! Godzinny spacer - uważam za sukces, hehehe. A bajka pt. "królewskie echo"Wiola chyba głowa w końcu mniej boli, co? ;-) A co to za bajka?
joan81
Aktywna w BB
Hello u mnie też wicher dokazuje że heej, ale i tak się na miasto wypuscilam bo mnie na grecką sałatkę wzięło i nie chciało odpuścić Mniam..
Jeśli bóle krzyżowo lędźwiowe to na chłopca, to u mnie rośnie chłop jak dąb:-) nie mam ich cały czas, ale jak już złapią to ojojoj.. Zaczęłam 15 tydzień i z niecierpliwością czekam na ruchy bo już bym chciała wiedzieć że maleństwo jest ok i dokazuje, cóż pewnie jeszcze chwilę będę musiała poczekać
Jeśli bóle krzyżowo lędźwiowe to na chłopca, to u mnie rośnie chłop jak dąb:-) nie mam ich cały czas, ale jak już złapią to ojojoj.. Zaczęłam 15 tydzień i z niecierpliwością czekam na ruchy bo już bym chciała wiedzieć że maleństwo jest ok i dokazuje, cóż pewnie jeszcze chwilę będę musiała poczekać
reklama
calineczka76
Witam witam i juz nie wyrabiam - nadrabianie Waszych postow to jak praca w biurowa - ale sie zmeczylam
Bole odcinka krzyzowo-ledzwiowego tez mam i mialam w kazdej ciazy , z Adamem od 5 miesiaca spalam na kanapie w pozycji pol-siedzacej , ale za to teraz moj malzonek sie zlitowal i na lozko kupilismy tz. memory foam , taka specjalna gabka na cale lozeczko i zapadam sie tam gdzie waze wiecej( moje 4 literki najbardziej) a reszta lezy prosto i wiecie co bol jest mniejszy , czuje sie bardziej wypoczeta po nocy a dodam ze przed ciaza nie mialam takich boli
Jak to mowia ciaza to nie choroba - tylko czemu cos nam ciagle dolega????;-)
Spacerek to podstawa.......
No to ja ide poszukac tej bajeczki , a chyba nie musze pisac jaka jest moja ulubiona bajeczka?!
Bole odcinka krzyzowo-ledzwiowego tez mam i mialam w kazdej ciazy , z Adamem od 5 miesiaca spalam na kanapie w pozycji pol-siedzacej , ale za to teraz moj malzonek sie zlitowal i na lozko kupilismy tz. memory foam , taka specjalna gabka na cale lozeczko i zapadam sie tam gdzie waze wiecej( moje 4 literki najbardziej) a reszta lezy prosto i wiecie co bol jest mniejszy , czuje sie bardziej wypoczeta po nocy a dodam ze przed ciaza nie mialam takich boli
Jak to mowia ciaza to nie choroba - tylko czemu cos nam ciagle dolega????;-)
Jagoooodka - a jak Ćmi mi troszkę w tej głowie - ale nie jest źle ;-) No i się dotleniam kochana! Godzinny spacer - uważam za sukces, hehehe. A bajka pt. "królewskie echo"
Spacerek to podstawa.......
No to ja ide poszukac tej bajeczki , a chyba nie musze pisac jaka jest moja ulubiona bajeczka?!