reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Batka76 myślę, że skoro mdłości i wymioty pojawiły się u Ciebie stosunkowo późno, to raczej powinny szybko minąć - tak gdzieś czytałam. ;-) Więc głowa do góry :-D Pobojowiskiem się nie martw, jeszcze będzie czas, żeby ogarnąć a i dzieci przez tak krótki czas nie zapomną czego ich nauczyłaś przez kilka lat ;-)

princi ale fajny tekst!! Uśmiałam się, że ho! :-D

ninonka te krzyżowo lędźwiowe też mam. Ale ja je mam od zawsze teraz może częściej. Napada mnie, czasem trzyma kilka minut, łzy polecą i po chwili jak ręką odjął. Jeszcze w podstawówce robiłam badania na to i wyszło, że zdrowa jak koń jestem i widocznie tak ma być.

Wiola chyba głowa w końcu mniej boli, co? ;-):-D A co to za bajka?

Wiolawb ja też jestem ciekawa co to za bajka?! Miałam też taką ulubioną starą bajkę na kasecie Calineczkę i jakież było moje zdziwienie jak 2 lata temu znalazłam ją na CD!!!! Wyszły stare bajki jako Złota Kolekcja:)

Na ból głowy można np. Apap te leki co mają paracetamol.

Ostatnia edycja:
jagoooodka no ja sie prawie nie poplakalam ze wzruszenia nad tym tekstem, moja siostra tak samo :-D

Hello:tak: u mnie też wicher dokazuje że heej, ale i tak się na miasto wypuscilam bo mnie na grecką sałatkę wzięło i nie chciało odpuścić:-D Mniam..
Jeśli bóle krzyżowo lędźwiowe to na chłopca, to u mnie rośnie chłop jak dąb:-) nie mam ich cały czas, ale jak już złapią to ojojoj.. Zaczęłam 15 tydzień i z niecierpliwością czekam na ruchy bo już bym chciała wiedzieć że maleństwo jest ok i dokazuje, cóż pewnie jeszcze chwilę będę musiała poczekać:sorry:

reklama
Witam witam i juz nie wyrabiam - nadrabianie Waszych postow to jak praca w biurowa - ale sie zmeczylam:-D
Bole odcinka krzyzowo-ledzwiowego tez mam i mialam w kazdej ciazy , z Adamem od 5 miesiaca spalam na kanapie w pozycji pol-siedzacej , ale za to teraz moj malzonek sie zlitowal i na lozko kupilismy tz. memory foam , taka specjalna gabka na cale lozeczko i zapadam sie tam gdzie waze wiecej( moje 4 literki najbardziej) a reszta lezy prosto i wiecie co bol jest mniejszy :tak:, czuje sie bardziej wypoczeta po nocy a dodam ze przed ciaza nie mialam takich boli
Jak to mowia ciaza to nie choroba - tylko czemu cos nam ciagle dolega????;-)

Jagoooodka - a jak :-D:-D:-D Ćmi mi troszkę w tej głowie - ale nie jest źle ;-) No i się dotleniam kochana! Godzinny spacer - uważam za sukces, hehehe. A bajka pt. "królewskie echo" :-D

Spacerek to podstawa.......
No to ja ide poszukac tej bajeczki , a chyba nie musze pisac jaka jest moja ulubiona bajeczka?!

Do góry