reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Sajonara trzymaj się, najważniejsze,że z dzidzią wszystko ok ;-)
Ja dzisiaj ogólnie jakaś ble jestem :-D Taka senna, rozdrażniona i...non stop chce mi się pić :-D Czekam na mojego m,żeby mi przywiózł jakieś dobre ciasteczko z cukierni typu WZ-tka albo ptyś z bitą śmietaną,mniam :tak: Do tego siłą perswazji zmuszę go do zakupienia mi owoców i jogurtów, które to oczywiście on będzie dźwigał do domu :-D Okazało się w tej całej przychodni,w której mi nie chcieli wydać wyników badań,że nie mogą tego zrobić,bo oryginały mają być u lekarza,więc mogę co najwyżej je skserować,ale to muszę przyjść jutro,bo trzeba przy dyrektorze :dry: a ja mam wizytę u gina jutro. Pani za okienkiem w rejestracji powiedziała,żebym przyszła sama,to mi wszystko załatwi,bo mój m nie potrafi się zachować i zaczął rzucać k**wami i innymi epitetami,bo ONI MAJĄ MI DAĆ WYNIKI I KONIEC. Czasami po prostu chcę się zapaść pod ziemię przez niego.
I kolejny dzień już minął,a ja DLA ODMIANY :dry: się nudzę i czas mi się niemiłosiernie wlecze....Ehhh...

reklama
Sajonara uważaj na siebie.

Ja skończyłam porządki w mojej szafie. Wszystko co jest na mnie przy małe spakowałam w pudła i wyniosłam na strych. Stwierdziłam że nie potrzebnie będzie mi to zalegało, a potem z przyjemnością odświeżę i będzie może dobre:-).Zostawiłam sobie tylko parę bluzek i dresy.A swoją drogą to wątpię żebym potem do swojej figury wróciła...to nie jest dla mnie jakoś specjalnie ważne...ale...

Saonara : Dobrze że z dzidzią ok. Leż i odpoczywaj. :tak:Trzymaj się! ;-)
A mi humor dopisał na koniec dnia. Mama mojej koleżanki jest położną w szpitalu Bielańskim i tak dzisiaj do niej nieśmiało zagadałam. Że niby to jeszcze długo ale już się obawiam, że liczyłabym na jej pomoc i że zależy mi na ochronie krocza i ile by chciała pieniążków za taką indywidualna opiekę. No i oczywiście czy pracuje na przełomie sierpień wrzesień;-) Wow a tu zaskoczenie. Tak, pracuje i nic nie chce za opiekę bo to jej obowiązek. I że chętnie się spotka i pogada ze mną żeby odpowiedzieć na moje pytania. :-D kamień spadl mi z serca. Oby nic nie "wypadło" do tego czasu.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja dziś po raz kolejny miałam ból głowy, więc M zabrała mnie na spacerek nad morze i oczywiście ból znikną w mgnieniu oka. U nas słoneczko świeci już chyba dwa tygodnie:-) super, uwielbiam jak jest słonecznie:tak:

Ojjj jak fajnie,też bym chciała taką paczkę :-) Niby mówią,że za wcześnie i jeszcze mamy czas na myślenie o porodzie i o szpitalu, ale jakoś....no chyba nie do końca. Przecież dopiero co dowiadywałyśmy się o naszych ciążach,a tu już prawie połowa ciąży. Mam taką cichą nadzieję,że w lecie jakoś będzie mi czas szybciej leciał,bo i ładniejsza pogoda, i jakoś weselej,i....najważniejsze.....truskawki są!!!! :-D:-D:-D
Póki co, jutro do gina. :tak:

reklama
Witam wierczornie,
ksiunia123 mnie tez wczoraj zabral M na spacerek nad morze,przy okazji rybka i gofry :-) bylismy jodem poodychac, no i przez to ndrobic nie moge.
Alex superowo z ta polozna, swoj czlowiek w szpitalu to skarb
Karolina Tenetina fajne takie materialy.
_oli_ pozazdroscic pogody, ja tez sie nie moge doczekac, az pogoda bedzie i sie wezmie moj M z ojcami za sianie trawniczka, nie moge doczekac sie prawdziwej wiosny na wlasnym trawniku no i grill juz mi po glowie chodzi:rofl2:
ewelin ja jutro robie szturm na moja garderobe:-Dwjechalas mi na ambicje :-D
pozdrawiam serdecznie

Do góry