reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

hej dziewczyny ostatnio bolał mnie brzuch i niewiem co to jest.. do lekarza mam na 10 marca bo niema miejsc:-( jesli którąś z was terz bolał cały brzuch i wiecie dlaczego to prosze o odpowiedz ponieważ niepokoi mnie to

reklama
Wpadłam tylko na chwilkę, ponieważ jak zwykle muszę pędzić do pracy :-( Co do bólu brzuszka - według opinii mojej położnej to normalne, ponieważ wewnątrz Nas wszystko się zmienia - pojawiło się nowe życie, które potrzebuje miejsca na rozwój i dzięki temu nasze przyzwyczajone do przestrzeni organy - muszą maleństwu ustąpić miejsca - najważniejsze tylko obserwować jak silny jest ten ból i jeśli Nas niepokoi - powinnyśmy się skontaktować ze specjalistą. Poza tym częstym powodem bólu brzucha jest nieszczęsny problem z wypróżnianiem się - co niestety jest częstą dolegliwością kobiet w ciąży. Alex91 powodzenia na USG :-) Życzę wszystkim miłego dnia.

Witam :-)
Mieliśmy dzisiaj ze starszym jechać na szaleństwa typu kino, a tu nic z tego, bo zaczął kaszleć i ma już 37,7 :-(
cayoo bardzo ładne te spodnie :blink:
Ja nie kupuję raczej ciuchów na allegro, bo nie umiem kupować bez przymierzania. Ale czuję, że będę musiała się przekonać, bo ceny w normalnych sklepach, o wiele wyższe.
Karolina Tinetina fajny kolorek spodni, ale dla mnie trochę za nisko ta ciążowa wstawka się zaczyna. Z drugiej strony przynajmniej wiadomo, że nic brzuszka nie bedzie uciskać :blink:
calineczka trzymam kciuki, zeby wszystko było ok. Do czwartku już bliziutko.
dranius co do bólu brzucha całkowicie zgadzam się z tym co napisała Wiolawb :tak:
Idę się doprowadzić do porządku i na poszukiwania spodni, bo moje największe dżinsy odmówiły współpracy ;-) Z poprzedniej ciąży właściwie nic nie mam. Jakieś letnie spodnie i spódnica, i dżinsy na później.

Hej.
Dziewczyny czy lekarz ogólny ,domowy może wystawić skierowanie na badanie na toksoplazmozę?? A jeśli nie to jaki jest koszt tego badania? ( wiem że już gdzieś o tym było ale nie mogę odszukać).
Miłego dnia!!!!

Hej.
Dziewczyny czy lekarz ogólny ,domowy może wystawić skierowanie na badanie na toksoplazmozę?? A jeśli nie to jaki jest koszt tego badania? ( wiem że już gdzieś o tym było ale nie mogę odszukać).
Miłego dnia!!!!
Mysle ze to zalezy od lekarza. A takie badanie kosztuje ok 25-30 zł.

jak wstawic suwaczek?
url%5D

Ostatnia edycja:
Hej dziewcyny, nie było mnie kilka dni, ale tak sobie poczytałam wasze posty i stwierdzam jednoznacznie że sny głupie w ciązy się zdarzaą bardzo często, mam tak samo co 2 dzień conajmniej.
Wczoraj pojechaliśmy z mężem poza miasto do większego pooglądać wózki i co okazało się jak wróciliśmy do auta okazało się, że praktycznie w 5 letnim aucie rozrusznik padł.... i co dobrze że górka była przed nami, mąż pchał :sorry2: a ja za kierownicą walczyłam aby zapalił - no udało się a dziś auto w warsztacie.....
Zachcianki o tak, od 3 dni herbata egrey z cytryną to litrami pije.... poza tym grzybki marynowane.... to tak ostatnio :-)

Alex91 no kochana to już pewnie duża dzidzia jest, czekamy na zdjęcia USG - Powodzonka i łez życze ale zradości bo ja ostatnio jak moje serduszko zobaczyłam to poryczałam się jak bóbr... :-)

ewelin ja mimo że dostałam skierowanie na toksoplazmoze to i tak płaciłam 35zł za wynik, ale czy lekarz rodzinny może wypisać tego nie wiem, sorry nie pomogę, najlepiej zadzwoń do ośrodka zdrowia do którego nalezysz i zapytaj.

jak wstawic suwaczek?
url%5D

jak już masz wygenerowany suwaczek to ten link który przeznaczony jest do forum skopiuj i wejdz w swój profil, DOSTOSUJ PROFIL ---> USAWIENIA ---> EDYTUJ SYGNATURE tam w okienko wklej ten link i na dole masz ZAPISZ SYGNATURE, możesz też ją podglądnąc klikając PODGLĄD

Powodzenia :-)

P.S. Jeśli nie masz wygenerowanego kodu suwaczka zapraszam np na: http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry