reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Elunia niewesoło z sercem, ale z drugiej strony, jeżeli jest zdiagnozowane, to przynajmniej wiesz na czym stoisz :tak:

Renifer, Karolina Tinetina współczuję mdłości

reklama
karolinusia, nie zegnaj sie tak! jak dzidzia troche nadgoni i podrośnie to znów mozesz wylądowac na wrześniu...czemu aż o tyle Ci przesunął termin? swoją drogą u jakiego gina byłaś? ja tez jestem z bydzi:tak:

karotka - ciesze sie z Tobą z pozytywnych zmian! oby tak dalej!

ewelin - :-D:-D:-D:-D

ja dzis cierpie na bezsennosc :baffled::baffled::baffled:

RENIFER ja chodzę do Lisiaka, ja się pomyliłam z ostatnią miesiączką, a z resztą tydzień w tą czy w tą jest bez różnicy.
wg mnie jestem w 8t5d a wg dr.Lisiaka w 7t2d, ale jak piszę pomyiłam się.

Karolina Tinetina spodnie wygladają bardzo fajnie, ale osobiście wolę węższe.

apropo, mam do sprzedania dwie pary spodni, z H&M Mama
szare rurki (130 zł): rozmiar duże 38 (spokojnie 40 też będzie ok)

i jeansy (100 zł) Lki - (40-42)

obie używane, ale w naprawdę super stanie, aż niesamowite że faktycznie używane.
ja kupiłam je na allegro i kurczę obie zdecydowanie za duże, sama nie wiem jak to się stało :-(

edit: a z ciążowych rzeczy na allegro, to zdecydowanie POLECAM
http://allegro.pl/item553114450_spodnie_ciazowe_dresowe_elastyczne_roz_m_168.html
i http://allegro.pl/item553110288_bluzki_wiazane_ciazowe_rozmiar_m.html od tego samego użytkownika. materiały są dosyć cienkie, ale spodnie super wygodne (takie dopasowane, nie luźne) i bluzeczka też - materiał cieniutki, ale można ją zawiazać jak się chce i ładnie uwydatnia brzuszek ;-)

Ostatnia edycja:
Witam, ja juz po pracy...
usg na przeziernośc karkowa mam 5 marca tez sobie tłumacze ze wszystko bedzie dobrze, a w srodku sie denerwuję
miłego popołudnia
karolciu ja też mam usg genetyczne na 5marca idę z mężusiem bo bardzo chcemy iść razem mi się w tedy skończy 12 tydzień już nie możemy się doczekać :-):-):-):-)

karolciu odwiedzaj nas miło będzie wiedzieć co tam u ciebie słychać.
witam nową mamusię mamy przybliżony termin ja na 23 września :-):-):-)

karolciu ja też mam usg genetyczne na 5marca idę z mężusiem bo bardzo chcemy iść razem mi się w tedy skończy 12 tydzień już nie możemy się doczekać :-):-):-):-)

karolciu odwiedzaj nas miło będzie wiedzieć co tam u ciebie słychać.
witam nową mamusię mamy przybliżony termin ja na 23 września :-):-):-)

ja 5 marca wejde właśnie w 13tydz.
pozdrawiam

Hej dziewczyny
Nie odzywam sie czesto ale caly czas jestem tu i czytam wszystkie posty
Witam wszystkie nowe wrzesniowki i trzymam kciuki za Was wszystkie
Ja caly czas martwie sie o moja fasolke , wiem ze powinnan byc spokojniejsza ale w niedziele znow mialam male plamienie i sama nie wiem co juz mam myslec , po jednym dniu plamienie ustalo i nadal mam wszystkie symptomy wiec moze jest OK
w czwartek mam usg wiec moze w koncu dowiem sie wiecej .......
Co do ubran to ceny w Polsce sa dosc wysokie . tutaj w NY mozna kupic dobre spodnie ciazowe za 15$- 25$ dolarow , a bluzeczki tez nie sa drogie ,
Ja mam swoje ubranaka ktore nosilam w poprzednich ciazach wiec nie musze duzo kupowac , narazie nosze Yoga spodenki tak pod brzuszkiem i jest dobrze
Trzymajcie sie cieplutko :sorry2:

Dziewczyny znalazłam super spodnie, podaje link...napiszcie co sadzicie o nich...ja chyba sobie kupię...nie sa drogie i widać, ze wygodne chyba bedą:-D
SPODNIE CIAZOWE JEANS roz.(36-50)roz.38 (557961599) - Aukcje internetowe Allegro

Mi osobiście spodnie się podobają. Weszłam na inne aukcje tego sprzedawcy i ...chyba zakupię sobie spódniczkę i jakieś spodnie na pewno. To będzie mój pierwszy zakup ciuchów przez allegro i mam nadzieję że udany :).

Karolina Tinetina spodnie wygladają bardzo fajnie, ale osobiście wolę węższe.

apropo, mam do sprzedania dwie pary spodni, z H&M Mama
szare rurki (130 zł): rozmiar duże 38 (spokojnie 40 też będzie ok)

i jeansy (100 zł) Lki - (40-42)

obie używane, ale w naprawdę super stanie, aż niesamowite że faktycznie używane.
ja kupiłam je na allegro i kurczę obie zdecydowanie za duże, sama nie wiem jak to się stało :-(

edit: a z ciążowych rzeczy na allegro, to zdecydowanie POLECAM
SPODNIE CIĄŻOWE dresowe elastyczne - roz M 168 (553114450) - Aukcje internetowe Allegro
i BLUZKI WIĄZANE ciążowe rozmiar M (553110288) - Aukcje internetowe Allegro od tego samego użytkownika. materiały są dosyć cienkie, ale spodnie super wygodne (takie dopasowane, nie luźne) i bluzeczka też - materiał cieniutki, ale można ją zawiazać jak się chce i ładnie uwydatnia brzuszek ;-)
podaj mi troszkę wymiarów tych drugich dżinsów- wczoraj oglądałam je na allegro i zachorowałam na nie...

reklama
Mi z kolei te szare się bardzo podobają, ale est duże prawdopodobieństwo, że będąna mnie za duże.:zawstydzona/y:
Tymczasem, ja już po śniadanku i zaraz idę kończyć włosy suszyć. na 13:30 mam usg.:-D Ciekawe jak maleństwo urosło przez te trzy tygodnie nie mogę się doczekać.:-D
Odezwę się popołudniu i postaram się zamieścić nowe fotki.:tak::tak:

Do góry