reklama
Kroptusia, zależy jaki lekarz i jakie ma usg, ale raczej jeszcze robi dopochwowo, bo dzidzia jest za mała. ale przy takim chyba też mąż może być, nie? mój był za każdym razem, co on nie widział tego co widzi gin? ;-)
Hehe nie o to chodzi...myslalam ze poprostu lekarz nie pozwala przy tym badaniu :-) a ja juz mialam przez brzuch na ostatniej wizycie w 11 tyg myslalam ze to jakies inne usg i sie robi specialnie dowcipnie czy cos, bo ostatnie mialam przez brzuszek i bylo dobrze widac....
Cos Wam wkleje hihihi :
13 tydzien:
Dziecko robi miny: nadyma policzki, marszczy czoło, zwija wargi w ryjek - ćwiczy mięśnie twarzy....macha rękami i nogami, kopie, przytula się do ścian pęcherza płodowego, kręci głową, fika koziołki, podkurcza palce stóp, ssie kciuk, umie się nawet podrapać :-)
Alex91
wrześniowa mama 2009
Ja jutro idę na drugie usg. Jutro też 13 tydzień wybija, a będę mieć dopochwowe jeszcze. Przynajmniej tak moja gin mówi zobaczymy co powie druga pani doktor, bo od usg mam inną.
Ostatnia edycja:
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Witam :-)
Wróciłam z weekendu, spodziewanych zasp nie był, ale i tak było fajnie :-)
Ja też idę jutro do gina. USG też chyba będę miała, żeby sprawdzić czy bejbik dobrze się rozwija, bo po przeziębieniu miesiąc temu miałam strasznego stresa. Chociaż przyznaję, ze teraz jakoś już jestem spokojna Ale badanie przezierności karkowej akurat wypada, więc pewnie zrobi - mam nadzieję, że dostanę też fotkę. Teraz już będzie wszystko fajnie widać
Wróciłam z weekendu, spodziewanych zasp nie był, ale i tak było fajnie :-)
Ja też idę jutro do gina. USG też chyba będę miała, żeby sprawdzić czy bejbik dobrze się rozwija, bo po przeziębieniu miesiąc temu miałam strasznego stresa. Chociaż przyznaję, ze teraz jakoś już jestem spokojna Ale badanie przezierności karkowej akurat wypada, więc pewnie zrobi - mam nadzieję, że dostanę też fotkę. Teraz już będzie wszystko fajnie widać
Karolina Tinetina
Fanka BB :)
Witam, ja juz po pracy...
usg na przeziernośc karkowa mam 5 marca tez sobie tłumacze ze wszystko bedzie dobrze, a w srodku sie denerwuję
miłego popołudnia
usg na przeziernośc karkowa mam 5 marca tez sobie tłumacze ze wszystko bedzie dobrze, a w srodku sie denerwuję
miłego popołudnia
Kasiaczek87
Początkująca w BB
przecież taka opieka lekarska jest niedopuszczalna!!!!jak to jest możliwe żeby lekarz tak zbagatelizował sprawę?? A co do nałogów to mam jeden- papierosy.. Czasem mnie tak ciągnie że nie moge wytrzymać ale staram się konsekwentnie nie palić!! Mam nadzieje że niedługo pozbęde się pokus(wszystkich)!!!:-)
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja mam dzis jeden z gorszych dni - dwa pawiki... kurde, kiedy to sie skończy
Karolina Tinetina
Fanka BB :)
ja mam dzis jeden z gorszych dni - dwa pawiki... kurde, kiedy to sie skończy
widzisz ja się wczoraj chwaliłam że juz ustapiły nudnosci, a dziś to mysłam ze umrę z bólu tak mnie meczyły rano...aż mąż nie mógł słuchać...
reklama
E
Elunia1609
Gość
ja mam nadzieję że w przyszły wtorek USG genetyczne będę miała przez brzuch ( 12 tyg. ) mój mąż idzie ze mną, ale jak będzie dopochwowe to na 1000% nie wejdzie ... ehhh oby było przez brzuch
no i niestety już jest pewne że naturalnie rodzić nie będę, moje serduszko może tego nie wytrzymać... dziś odebrałam zaświadczenie że cesarka jest wskazana ehhh
no i niestety już jest pewne że naturalnie rodzić nie będę, moje serduszko może tego nie wytrzymać... dziś odebrałam zaświadczenie że cesarka jest wskazana ehhh