reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Louise a mój w św Szczepana :-D

Moltizerka ja zdecydowałam się chodzić prywatnie bo państwowo strasznie długo się czeka. Wybrałam lekarza, który pracuje w szpitalu. Wizytę mam dopiero 30 stycznia.

Jesli dobrze zrozumialam i jesli twoje pytanko jest dalej aktualne na temat obliczania tygodnia ciazy to jestes w ciazy dokladnie o dzien wczesniej ode mnie. a obliczasz to sobie tak ze pierwszy dzien ostatniej miesiaczki to zarazem pierwszy dzien tygodnia twojej ciazy. Czyli jestes w 5 tygodniu i jednym dniu ciazy. DZIEWCZYNY poprawcie mnie jesli sie myle
Moltizerka ja uwazam tak samo, ale korzystając z kalkulatora babyboom wychodzi ze jest to 6 tydz i 1 dzien. Tak samo u mnie jest rozbieznosc jednego tygodnia. Tak jakby babyboom dodawał tydzien:crazy: i ja nie wiem o co to chodzi. Moze ktos bardziej rozeznany wyjasni :-)

Witam Was, ja również dopisuje się na wrzesień:-) dziś byłam u gina, który potwierdził moje przypuszczenia, według OM to 6 tydzień i widziałam na USG bijące serduszko, ale szczerze to nic poza tym, mała pulsująca kropeczka:-)

Witajcie kochane!
Witam też nowe dziewczyny wrzesnióweczki!
Miło się Was czyta, sporo piszecie :-)
Ja narzie wpisałam się do Was na wrzesień bo tak wg kalkulatora mi wychodzi, że to będzie 30 września, i mam nadzieje, że gin. powie mi też wrześniową datę :-)
Co do kawy to ja właśnie słyszałam, że jak nie masz potrzeby picia kawy to lepiej nie pic, moze cappucino. W sumie ja bez kawy się obejde, wiec nie mam aż takiego problemu.
Słuchajcie a co do gina to jak ja jestem dzień po spodziewanej @ a wg kalendarza ciązy na BB wychodzi mi 4 pełny tydzień ciąży to kiedy najlepiej pójśc do lekarza??? I czy lepiej prywatnie czy na ubezpieczenie???
A jeszcze jdeno ja dziś zrobiłam ostatni test który leżał u mnie na półce i to tak dla formalności go zrobiłam bo przecież nie wyrzuce nowego testu i poniżej zamieszcze te fotki
SAJONARA WITAJ!!!!!!!!!!!!!!
:-)

PIERWSZY Z 16 STYCZNIA JAKIEŚ 4 DNI PRZED SPODZIEWANĄ @, DRUGI Z 19 STYCZNIA JAKIŚ JEDEN DZIEŃ PRZED SPODZIEWANĄ @ NOI DZISIEJSZE OSTATNI....

KLIKNIJ NA ZDJĘCIE ABY POWIĘKSZYĆ

reklama
soppana - ogromne gratulacje!!! :-):-D
mam nadzieje ze będę razem z Tobą na wrześnióweczkach;) ale o tym dopiero się dowiem za około tydzień czasu...

Do góry