Witam
Ja suwaczek wkleję dopiero po wizycie u gina.
Jarzębinko to chyba nie przysługiwał Ci zaden urlop macierzyński/wychowawczy skoro umowa o dzieło? Ja w poprzedniej ciaży jeszcze studiowałam, do końca chodziłam na zajęcia ale pamiętam że ostatni miesiąc ciężko mi było usiedzieć tyle godzin na twardym krześle. Ale też urodziłam w marcu i zawsze uważałam że to najlepszy okres na urodzenie dziecka bo wiosna dopiero się zaczyna. Za to wrzesień i październik to według mnie najpiękniejsze miesiące! ;-)
ja suwaczek też wstawię po wizycie u gina
fakt, nie przysługiwały mi żadne świadczenia czyli byliśmy tylko na wypłacie męża, nie było łatwo :-( ale jakoś sobie poradziliśmy i to bez pomocy rodziców
ale ciążą wtedy była zaplanowana, z pełną świadomością wszystkich radości i trudności, ale sie udało i mały ma juz prawie 4 latka
i ja uważam,że wiosna to jest fajna pora na urodzenie, całe lato na spacerki i wogóle
teraz też tak planowałam, ale niestety nie wyszło, ale może załapiemy sie na Złotą Polską Jesień
;-)
Czesc
prosze napisz mi w krótym tygodniu powinno się zrobić usg.
Ja ostatni okres miałam 17grudnia od tamtego dnia jak by wyliczyć to jestem w 6tygodniu znowu okres powinnam dostać 12 stycznia którego nie dostałam a 13 zrobiłam test i wyszedł pozytywny.
ja ostatnia @ też miałam 17 grudnia, ale cykl mam troszke dłuższy od Ciebie bo 30 dniowy i do gina zapisałam sie na 2 lutego
gdzieś wyczytałam,że serduszko zaczyna bić po 21 dniach, więc jeżeli wiesz kiedy była owulka, dodaj sobie 7-8 dni na zagnieżdzenie i 21 dni ( chyba dopiero od tego terminu te 21 dni) i masz przybliżony termin wizyty na której powinno bić już serduszko czyli myślę,że albo końcówka stycznia albo początek lutego
louise, jeżeli w piatek jeszcze nie było, to poczekaj do końca 6 ( czyli do końca 3 czyli tych 21 dni) i wtedy biegiem na wizyte posłuchać serduszka .......
ja aby uwierzyć za namową M, zrobiłam dzisiaj drugi test .......;-)