reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

filantropek!! O tym nie pomyślałam. Moja obrączka też ani księdza ani nikogo takiego nie widziała. Czyżby wróżba nie była ważna ? ;-)

też dołączam się do apelu: Kroptusia odezwij się!!

reklama
wiesz tak naprawdę niech będzie co chce byle zdrowe było:tak: wrózby i inne horoskopy traktuję z duuużym dystansem, lubie dobrą zabawę;-)Witam wszystkie nowe Mamusie - oj przybywa nas na wrześnióweczkach, a juz listopadowe forum sie pojawiło:-)
pewnie najwazniejsze by dzidzius byl zdrowy;-):-)
czas leci nieublaganie, nawet sie nie obejrzymy a tu wrzesien zawita:szok::tak::-)

Iwona - a jednak rozmowa z mamą poszła dobrze - strasznie się cieszę!!! Teraz druga kwestia - szpital - wierzę, że wszystko będzie dobrze i że szybko tu do Nas wrócisz! Trzymaj się!!!

niestety dziewczyny maja racje co do ZUSu - jeśli jestescie na L4 nie wolno wam wyjeżdżać na wakacje:sorry2:chyba ze gin wystawi wam papierek ze powinnyście spędzić trochę czasu nad morzem ze względu na jod (bo podobno kobiety w ciązy sa "niedojodowane" tak powiedział moj endokrynolog i przepisał mi jod w tabletkach:baffled:) wtedy wyjazd jest ze wskazania lekarskiego:-pale sprawdzcie to u siebie w Zusie bo u nas co oddział to inna interpertacja

Dziewczynki powiedziałam mamie ... odpowiedziała, że wiedziała o tym, :szok: przeczuwała i czekała aż się przyznam ... dała mi ładną piżamkę i swój nowy szlafrok do szpitala ... powiedziała że ja i mój chłopak będziemy musieli pomyślec jak sobie poradzimy z dzieckiem itd. Jestem w szoku bo spodziewałam się awantury. Teraz tylko myśle o tym żeby z dzieckiem było wszystko dobrze :-)

A wiesz, że aż mi się lżej na duszy zrobiło jak przeczytałam, że z mamą rozmowa wyszła OK. SUPER IWONKA trzymaj się i wracaj do nas szybko, bo kiedy idziesz tam na przyjecie, zaraz czy dop. jutro?????????

(...)

ninonka
Na 39% będzie to chłopczyk. Na 61% będzie to dziewczynka.
(...)[/COLOR]

Co do wróżb to wg tej z obrączki - dziewczynka, wg chińskiej - chłopak, z tego co podała ninonka - zdecydowanie dziewczynka :) Zobaczymy co na to usg ;-)

No i oczywiście witam nową mamę :-)

Wszystko z przymróżeniem oka, dziewczyny co naprawdę będzie to okarze się we wrześniu hehehe, tym czasem zdrówko najważniejsze!!!

Cześć Dziewczyny,
Chciałabym do Was dołączyć jako kolejna Wrześniówka:-) Aktualnie jestem w 13 tygodniu ciąży i wg kalkulatora z netu wychodzi mi data porodu 15.09. :-)
Pozdrawiam Wszystkie Forumowiczki i życzę lekkich i przyjemnych 6/7 m-cy!
PS :
calineczka76 - chciałabym się jakoś z Tobą skontaktować poza BB - rozważam przeprowadzkę do US po porodzie i Twoje doświadczenie byłyby dla mnie nieocenione. Nie chcę pozostałych dziewczyn zanudzać pytaniami np o opiekę zdrowotną w US,szkoły itd Mój nr gg to 1247171. Jeśli nie korzystasz z tego komunikatora mogę podać skype lub maila. Pozdrawiam:wink:

witam was dziewczyny.
jutro mjia tydzień od zabiegu i odważyłam się do was zajrzeć tak się tu do was przywiązałam że jest mi ciężko tu nie zaglądać. tak jak wspomniałam jutro mjia tydzień i jakoś musi się to wszystko ułożyć. fizycznie czuję się nie naj gożej ale dostałam taki antybiotyk że drentwieją mi nogi i ciężko mi się chodzi bo wdała mi się infekcja a jeśli chodzi o psychikę to trochę gorzej ale mąż mi zrobił niespodziankę i na początku maja jedziemy do egiptu na tydzień i tam zaczniemy się starać o naszą kruszynkę bo ja dłużej nie wytrzymam.
trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie. czasami będę tu do was zaglądać jak tylko znajdę trochę siły.

reklama
witam was dziewczyny.
jutro mjia tydzień od zabiegu i odważyłam się do was zajrzeć tak się tu do was przywiązałam że jest mi ciężko tu nie zaglądać. tak jak wspomniałam jutro mjia tydzień i jakoś musi się to wszystko ułożyć. fizycznie czuję się nie naj gożej ale dostałam taki antybiotyk że drentwieją mi nogi i ciężko mi się chodzi bo wdała mi się infekcja a jeśli chodzi o psychikę to trochę gorzej ale mąż mi zrobił niespodziankę i na początku maja jedziemy do egiptu na tydzień i tam zaczniemy się starać o naszą kruszynkę bo ja dłużej nie wytrzymam.
trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie. czasami będę tu do was zaglądać jak tylko znajdę trochę siły.

Witaj kochana! Ale mąż Ci niespodziankę zrobił, super - złap trochę słoneczka i później do dzieła! Zdrówka kochana!!!
Witam nowe wrześnióweczki.
Z wróżby ninonki wychodzi mi:
22% chłopczyk
78% dziewczynka :rofl2: Ciekawe, czy się sprawdzi :-p

Zobaczymy - zobaczymy, hehe a może jednak się sprawdzi... :)

Do góry