reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Co do wróżb to wg tej z obrączki - dziewczynka, wg chińskiej - chłopak, z tego co podała ninonka - zdecydowanie dziewczynka :) Zobaczymy co na to usg ;-)

No i oczywiście witam nową mamę :-)

Iwona..jeden stres z głowy.
Trzymam kciuki i odezwij się jak wrócisz:tak::tak::tak:

ninonka
Na 39% będzie to chłopczyk. Na 61% będzie to dziewczynka.

same baby????? Ja bym tam wolała teraz chłopca ale jakbędzie babeczka to sie będą z Iką bawić:-):-):-):-)
Ja się dowiem dopiero 03.04

Oj Iwonka Iwonka - trzymaj sie babo i więcej wiary w swoja rodzicielkę:tak:
dziewczyny nastukałyście się - co to za historią z wrózbami? ja też chcę - musze poszukać we wcześniejszych postach o co chodzi, znalazlam tylko ta babekowa z wiekiem i miesiącem i wychodzi chłopak a ja chce Helenkę:wściekła/y: ide szukac wrózby która da mi dziewczynkę;-)a obrączka musi być poświęcona? bo ja mam na razie tylko cywilny - moja obrączka księdza i wody święconej nie widziała:rofl2:

Iwona bardzo sie ciesze ze z mamą tak wyszło. I niepotrzebnie sie tyle stresowałas. Teraz napewno łatwiej ci będzie znieść szpital i cała reszta już z górki. Trzymaj się :-)

:wściekła/y: ide szukac wrózby która da mi dziewczynkę;-)a obrączka musi być poświęcona? bo ja mam na razie tylko cywilny - moja obrączka księdza i wody święconej nie widziała:rofl2:
ide poszukac wrozby ktora da mi dziewczynke:-D:-D:-Ddobra jestes !!!!!!!

moze to byc obraczka z cywilnego:tak:

iwonka widzisz a tak sie balas, pamietaj mama to jednak mama;-)teraz jedz i szybko wracaj zdrowa !!!!:happy:

rzeczywiscie same babeczki sie szykuja:-Dszkoda, ze wam wychodzi co wrozba to inaczej, ja chyba jestem wyjatkiem wszystkie 5 wrozb wzkazuja na dziewczynke:tak::-):-):-) ojjj moze okazac sie odwrotnie ale by bylo:szok::-D

Ninionka - twój test lepszy 61% że dziewczynka - to mi bardziej pasuje:-D - widzisz Oli -szukajcie a znajdziecie mówi Pan...
oj dziewczyny a ja mam wizytę teraz dopiero 9 kwietnia - ale bede wam zazdrość do tego czasu podglądanek :zawstydzona/y:.... ale wolę poczekać niż wyladować z jakieś niespodziewanej przyczyny u ginki wczesniej:no:
Ktos wie co z Kroptusią? długo sie nie odzywa:baffled:

reklama
wiesz tak naprawdę niech będzie co chce byle zdrowe było:tak: wrózby i inne horoskopy traktuję z duuużym dystansem, lubie dobrą zabawę;-)
Witam wszystkie nowe Mamusie - oj przybywa nas na wrześnióweczkach, a juz listopadowe forum sie pojawiło:-)

Do góry