reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Witam wszystkie nowe mamusie!
Iwona- wiedziałam, że będzie dobrze, wiesz mama to jednak mama, no i zachowała się super, a tak się bałaś:tak:
Karola- jesteś okropnie dzielna, czas leczy rany, zobaczysz, z pierwszą ciążą miałam tak samo, byłam załamana, myślałam, że do niczego już się nie nadaję, a po pięciu miesiącach znowu zaszłam w ciążę i mój synuś ma już 12 lat. Będzie dobrze, daj znać co u ciebie, szczególnie po tym Egipcie!!! Trzymaj się cieplutko!!!

reklama
Wróciłam od lekarza sprawdził tylko szyjkę czy nic sie nie dzieje przez te kłujące bóle i skurcze ale na szczęście jest wszystko ok, maleństwa długo nie oglądał ale wszystko z nim lub z nia ok, na szczęście. Ja na to mega przeziębienie mam domowe sposoby tylko stosować i apap na gorączkę. Dalej mam leżeć i nic nie robić i znowu l4 aż do 1.04. :(

Morelka 18 witamy Cie serdecznie:-)ale juz nas sporo:tak:

Karola 322 ciesze sie ze jestes dzielna, a ten twoj M to prawdziwy Skarb, bedziecie mieli na pewno upragnionego dzidziusia, dbaj o siebie kochana;-)Zagladaj do nas !!!! Trzymaj sie cieplutko:happy:

karola322 - Egipt to miejsce sprzyjające staraniom (coś o tym wiem). Pamiętajcie tylko żeby pić mnóstwo pepsi bo "zemsta faraona" potrafi popsuć nawet najbardziej romantyczny wyjazd...Powodzonka!

Karola super dzielna z Ciebie dziewczyna. A ten Egipt to swietny pomysł na podleczenie psychiki i na poczęcie nowego dzidziusia również.

Morelka witam Cię serdecznie na naszym forum.

Naftanalek... biedactwo, kuruj się kuruj. Trzymam kciukasy za szybkie wyzdrowienie. A robił Ci dr usg? Nic ta Twoja kruszyna nie zaprezentowała "przyrodzenia"?

Kroptusia!!!???
co się dzieje u Ciebie, jak zawsze byłaś z nami na bierząco tak teraz o 360 stopni, co się dzieje, gdzie się podziewasz????????
Martwimy się o Ciebie!!!!!!!!!!

witam was dziewczyny.
jutro mjia tydzień od zabiegu i odważyłam się do was zajrzeć tak się tu do was przywiązałam że jest mi ciężko tu nie zaglądać. tak jak wspomniałam jutro mjia tydzień i jakoś musi się to wszystko ułożyć. fizycznie czuję się nie naj gożej ale dostałam taki antybiotyk że drentwieją mi nogi i ciężko mi się chodzi bo wdała mi się infekcja a jeśli chodzi o psychikę to trochę gorzej ale mąż mi zrobił niespodziankę i na początku maja jedziemy do egiptu na tydzień i tam zaczniemy się starać o naszą kruszynkę bo ja dłużej nie wytrzymam.
trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie. czasami będę tu do was zaglądać jak tylko znajdę trochę siły.

dobrze, że powoli starasz się pogodzić z sytuacją i żyjesz dalej:tak: będziemy trzymać kciuki za was i wasze starania! będzie dobrze i uda się!

reklama
Do góry