reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam wszystkie nowe mamusie!
Iwona- wiedziałam, że będzie dobrze, wiesz mama to jednak mama, no i zachowała się super, a tak się bałaś:tak:
Karola- jesteś okropnie dzielna, czas leczy rany, zobaczysz, z pierwszą ciążą miałam tak samo, byłam załamana, myślałam, że do niczego już się nie nadaję, a po pięciu miesiącach znowu zaszłam w ciążę i mój synuś ma już 12 lat. Będzie dobrze, daj znać co u ciebie, szczególnie po tym Egipcie!!! Trzymaj się cieplutko!!!

reklama
Wróciłam od lekarza sprawdził tylko szyjkę czy nic sie nie dzieje przez te kłujące bóle i skurcze ale na szczęście jest wszystko ok, maleństwa długo nie oglądał ale wszystko z nim lub z nia ok, na szczęście. Ja na to mega przeziębienie mam domowe sposoby tylko stosować i apap na gorączkę. Dalej mam leżeć i nic nie robić i znowu l4 aż do 1.04. :(

Morelka 18 witamy Cie serdecznie:-)ale juz nas sporo:tak:

Karola 322 ciesze sie ze jestes dzielna, a ten twoj M to prawdziwy Skarb, bedziecie mieli na pewno upragnionego dzidziusia, dbaj o siebie kochana;-)Zagladaj do nas !!!! Trzymaj sie cieplutko:happy:

karola322 - Egipt to miejsce sprzyjające staraniom (coś o tym wiem). Pamiętajcie tylko żeby pić mnóstwo pepsi bo "zemsta faraona" potrafi popsuć nawet najbardziej romantyczny wyjazd...Powodzonka!

Karola super dzielna z Ciebie dziewczyna. A ten Egipt to swietny pomysł na podleczenie psychiki i na poczęcie nowego dzidziusia również.

Morelka witam Cię serdecznie na naszym forum.

Naftanalek... biedactwo, kuruj się kuruj. Trzymam kciukasy za szybkie wyzdrowienie. A robił Ci dr usg? Nic ta Twoja kruszyna nie zaprezentowała "przyrodzenia"?

Kroptusia!!!???
co się dzieje u Ciebie, jak zawsze byłaś z nami na bierząco tak teraz o 360 stopni, co się dzieje, gdzie się podziewasz????????
Martwimy się o Ciebie!!!!!!!!!!

witam was dziewczyny.
jutro mjia tydzień od zabiegu i odważyłam się do was zajrzeć tak się tu do was przywiązałam że jest mi ciężko tu nie zaglądać. tak jak wspomniałam jutro mjia tydzień i jakoś musi się to wszystko ułożyć. fizycznie czuję się nie naj gożej ale dostałam taki antybiotyk że drentwieją mi nogi i ciężko mi się chodzi bo wdała mi się infekcja a jeśli chodzi o psychikę to trochę gorzej ale mąż mi zrobił niespodziankę i na początku maja jedziemy do egiptu na tydzień i tam zaczniemy się starać o naszą kruszynkę bo ja dłużej nie wytrzymam.
trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie. czasami będę tu do was zaglądać jak tylko znajdę trochę siły.

dobrze, że powoli starasz się pogodzić z sytuacją i żyjesz dalej:tak: będziemy trzymać kciuki za was i wasze starania! będzie dobrze i uda się!

reklama
Do góry