reklama
henrietta5
Fanka BB :)
i powiedzcie gdzie jest ten co ma czuwać nad nami z góry, sory ale juz dawno przestałam w niego wierzyć , może kogoś urażę ale kiedy słyszę ,że umieraja tak młode osoby i jeszcze zostawiają dzieci to nie moge uwierzyć ,że ktos TAM jest
szyszunka Matko co za tragedia:-(tule Cie...
dzieki dziewczyny:*
Lekarz powiedzial ze jak Oli nadal bedzie zwracal, mial biegunke i jak jeszcze dojdzie bol ucha to koniecznie na badania:-(ale poki co mysle ze na szczescie nie jest tak zle,poniewaz syneczek juz nie zwraca twu twu;-)jejku zeby jutro tez bylo lepiej
dzieki dziewczyny:*
Lekarz powiedzial ze jak Oli nadal bedzie zwracal, mial biegunke i jak jeszcze dojdzie bol ucha to koniecznie na badania:-(ale poki co mysle ze na szczescie nie jest tak zle,poniewaz syneczek juz nie zwraca twu twu;-)jejku zeby jutro tez bylo lepiej
Ja sie ciesze ze sie porod szczesliwie udal dzis mi opowiadala kolezanka o swojej sasiadce malutka szczuplutka dziewczyna kolo 30 lat w ciazy byla brzuch spory wypiety do przodu dziecko ponad 4 kg a ona strasznie waziutka nikt jej nie chcial zrobic cesarki a miala wskazania bo jakies zrosty miala czy cos i rodzila sama zaraz po porodzie krwotoku dostala i zmarla przy porodzie ponoc wolala swoja mame (ktora zmarla jakis czas temu) no i chyba ja mama zabrala do siebie ... a 6 dni po porodzie zmarlo dziecko i tez bylo w " srodku "z nim w porzadku nawet szpital chcial serce do preszczpu zostawic najprawdopodobniej dziecko zmarlo tez przez ciezki porod. A w domu zostawila 2 dzieci kolo 10 lat... ojciec teraz sie sadzi juz 3 rok z tym szpitalem i na razie bez skutku
Ja przepraszam że tak napisałam, zapomniałam o smutnym wątku, ale nie miałam komu się wyżalić, i ta niesprawiedliwość.........
już przerzucam swój wątek....
a u nas chyba dalej katarek, rano charczy, zapsikałam i ściągnęłam ociupinkę, nie wiem czy to nowy się zaraz po poprzednim zaczął, czy stary sie jeszcze katar nie skończył, ale bez przesady 3 tydzień??
Poza tym ok.
już przerzucam swój wątek....
a u nas chyba dalej katarek, rano charczy, zapsikałam i ściągnęłam ociupinkę, nie wiem czy to nowy się zaraz po poprzednim zaczął, czy stary sie jeszcze katar nie skończył, ale bez przesady 3 tydzień??
Poza tym ok.
Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie wiem czy znacie tą stronkę Kalendarz pierwszego roku - serwis eDziecko.pl dużo fajnych informacji można się dowiedzieć o dziecku dlatego Wam ją wrzucam :-)
reklama