reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

A ja cały czas schizuję, ze mój maluch charczy i chrapie, wyciągnęłam dwie koziska z nosa, teraz sapie trochę, ale sama już nie wiem...no i boli mnie gardło i krtań:(

U nas tez dalej charczenie a pisalam juz o tym x czas temu bedzie jakis 6 tydzien ale dalam juz spokoj skoro tyle lekarzy powiedzialo ze tak jest i koniec. Katarku juz nie ma ale dalej slysze to charczenie chociaz powiem ze juz mniej niz dawniej.

reklama
Moje dziecko wlasnie zasikalo pol pokoju :-D zawsze jak mu zdejme pieluszke to musi sikac :-) ale dzis to juz wyczynowo caly moj brzuch sciana nad nim poduszka buzia bluzeczka :-D bo jakos mu sie tak w gore siknelo ;-) Dziwi mnie tylko ze po nocy leciutka pielucha tak jakby tylko z raz nasiusial za to w ciagu dnia sam pamper z 5 kilo wazy przy kazdej zmianie :-)

Jupiii:))) Przyszła mi dziś chusta do noszenia mojego małego żbika:) Ale fajowa sprawa, no i co najważniejsze Alicji się też podoba:rofl2::rofl2::rofl2:
A tak w ogóle to cześć dziewczynki:)

Princi no lwasnie my musimy jak najszybciej zalatwic paszport dla Adrianka ale kurna czasu nie ma:wściekła/y:

Dziewczyny modlcie sie zeby moj synek mial grype, zwykla grype;-)bo sa inne podejrzenia, nie chce o tym myslec:szok::-:)-(

hej laseczki :):-D:-D:-D:-D
no nasz paszport czeka juz na odbior. Co prawda taki na rok ale spokojnie na święta jedziemy do Polski...szybko to poszlo na szczęście bo stresowalam sie troche tym paszportem.
A u nas dzisiaj noc jak marzenie. Julka usnela po 21 i spała do 5...potem cyc i spanie do 9. Czuje się rewelacyjnie.:tak::tak::tak: Chociaz pogoda i paskudne ciusnienie i wiatrzycho sprawiaja że troszke mnie boli głowa...kawa mi sie marzy!!!

oli ja sie modle,zeby to tylko mala grypeczka byla ;-)
Makta a ile Wam to zajelo czasu z tym paszportem ? Bo ja wlasnie maila wyslalam do nich o spotkanie...:sorry:

reklama
Do góry