reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Ja też się witam dziś wyspana :-)
Wczoraj była u nas położna, uczyła nas kąpać i pielęgnować malucha i dziś obudziłam się rano przerażona, jak ja sobie dam radę. Czasem wydaje mi się, że wszystko będzie ok, a czasem, jak dziś, jestem skrajnie przerażona :szok: i pytam męża czy nie dałoby się tego wszystkiego jeszcze odwołać :-D
A z samego rańca przyjechał dziś kurier z wózkiem, poskładałam i wrzuciłam fotki w wątku "Zakupy dla dzidziusia i mamy", i już mi trochę ten strach przeszedł.:sorry2:
Czasem to mi się wydaje, że my dziewczyny mamy za dużo czasu na myślenie i wymyślamy sobie sztuczne problemy. Tzn. nie wiem jak wy, ale ja na pewno. A przecież wszystko będzie dobrze, tyle kobiet już przez to przeszło, że i my na pewno damy radę, no nie?:cool2:

reklama
ROMCIA fajnie że sie odezwałaś własnie ostatnio o tobie myślałam czy już urodziłaś chciałam nawet napisać na forum wiadomośc ale zapomnialam jaki miałaś nick:zawstydzona/y:

u nas pogoda nieciekawa pochmurno i mżawka pada:-(a my ostatnio z mężem doszliśmy do wwniosku że obniżył mi sie brzuszek moge wsadzić dłoń pod piersi:tak:chyba dzisiaj wypije pierwsza herbatke z liści malin jutro zaczyna mi sie 36 tydzień tzn.skończone 35 tygodni aaaa i co rano mąż musi masować mi biodra bo tak bola od spania na bokach;-)ja już chce na brzuchu spać:-D:-D:-D

Witam i ja!!!
Ja dziś od 7:00 na nogach a od 6:00 nie śpię bo jakiemuś deb...wi zachciało się trzepać dywany z samego rana. Byłam u dentysty i na szczęście nie ma zapalenia, zab nie boli wiec mozemy poczekaz z leczeniem do porodu:tak:
Wiesiolek juz lykam, ale herbaty z lisci malin nie moge nigdzie dostac, dzis pojde do sklepu zielarskiego bo mieli przywiesc, mam nadzieje ze bedzie...

a ja jak zwykle nie śpię od 4 ... maleństwo szaleje w brzuszku spać nie daje, wszystko mnie boli, puchnę, nogi spuchnięte, buzia spuchnięta i tak się zrobiło dziwnie ze mną w przeciągu 2-3 dni ... ehhh
dom pełen ludzi mam gości z UK ... siostra z rodzinką ... także mało mnie tu będzie ... zaglądam tylko od czasu do czasu sprawdzić czy któraś się przypadkiem nie rozpakowała :tak:

Witam :-D

Makta dzieki za nazwe ;-) Ja wczoraj cos znalazlam na necie, ale to chyba lacinska... albo nie wiem... A to sa kapsulki do lykania czy jak ? ten olej..:confused:

Romcia super ,ze wszystko dobrze !trzymajcie sie tam w tym trojpaku :tak:

A ja dzis zawalona noc... do tej pory o niej tylko czytalam ehehe...:sorry:

I ja dziś czuję coś czego nie umiałam określić ale czytając posty już wiem to niepokój jakieś takie poddenerwowanie.
Niby wszystko ok a nic nie jest ok.Mam nadzieję ,że przejdzie.To na pewno wina ciśnienia (tak sobie tłumaczmy).

Romcia fajnie ze zawitalas!!! OOOO i jeszcze w trojpaku, nono, juz wkrotce, juz niedlugo coraz blizej;-)powodzenia

Dziewczyny Wy tak ciagle o tych lisciach z malin i jakis wiesiolkach, nigdy o czyms takim nie slyszalam:szok:ale wy tak ostro pijecie wiec i ja zaczynam panikowac i musze do was dolaczyc, tylko czy w tej Belgii kupie cos takiego:confused::confused::confused:

_oli_ no ja dzis ide na poszukiwania u nas... ehehe zobaczymy czy ja znajde :-D

Tez nigdy wczesniej o tym nie slyszalam i powiem szczerze, nie jestem zbyt przekonana co do tego oleju z wiesiolka..:dry: A herbatke spx.. Jestem wielbicielka herbat...:tak:

reklama
Princi no to w takim razie zycze zeby udalo Ci sie kupic:tak:moze tak bys dla mnie tez kupila:-p:confused::tak::-D

Ja tego wiesiolka czy cos takiego nie bede nawet szukac, bo nie wiem nawet o co pytac:sorry2::-pa moze to byc np herbata malinowa??,czy musi byc jakas specjalna z lisci:confused:

Do góry