reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
elinek - testowanko super:-)
przykryj te łóżeczko jakąś folią, by Ci sie nie zakurzylo...

a ja mam cos puls wysoki, ciśnienie w normie, tylko ten puls :confused::sorry2:

Dziewczyny ma któraś z was taki dziwny ból w pochwie,jakby coś ciągło i to najczęsciej jak chodze.Czy to może być skracająca szyjka,bądż rozwarcie? Dodam,że na ostatniej wizycie 1,5 tyg temu było w miare ok,oprócz twardniejącego brzuszka.Teraz staram się jak najwięcej odpoczywać.

ELINEK mam dokładnie taką samą pościel:-).

KALUSKA witaj serdecznie;-),widze,że jesteś z Piekar Śląskich,ja w tym mieście pracuje,a mieszkam w Bytomiu.Gdzie zamierzasz rodzic?

Renifer pulsem sie nie przejmuj...jeśli ciśnienie ok to wszystko w jak najlepszym porządku...kobiety w ciąży bardzo często maja podwyższony puls. W końcu Ty to dwa organizmy :)

No to witam w klubie pobolewających bioder, pachwin i podbrzusza;-);-)Mnie też bolą pachwiny i to już od jakichś dwóch dobrych tygodni:tak:Jak trochę posiedzę i muszę się ruszyć to nawet trochę kuleję na prawą nogę bo z prawej bardziej pobolewa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Co do niepokoju to u mnie też jest i to właściwie od wczoraj, na pewno jest to związane z tym, że już mam wyznaczoną datę cc i boję się, że do niej nie wytrzymam a cały przyszły tydzień moja ginekolog ma urlop:confused:A co do oleju z wiesiołka to ja jestem alergikiem i już długo stosuję te kapsułki, nic się nie martwcie ten specyfik akurat ma baaardzo dużo zalet:tak::tak:Tymczasem zmykam na dwór, objadłam się dziś makaronu z jagodami i śmietanką mniam ale chodziło to po mnie hiihii a teraz mogę trochę pooddychać, bo fajna pogoda nie za gorąco, szkoda stracić takie popołudnie:tak:

i ja się witam ............ :tak::-D:tak:

od rana zrobiłam z małym mały maraton, więc dopiero teraz mam chwilke na BB :tak:

ale ogólnie jakaś bez sił witalnych dzisiaj jestem, więc ciepło pozdrawiam i zycze miłego dzionka :tak::-D:cool2:

Hej,
Makta - dzisiaj jeszcze mnie położna pocieszyła - taxi może nie chcieć mnie zabrać do szpitala, jak będę zamawiać to mam zapytać. Ewentualnie mam wezwać karetkę, a najlepiej to poprosić kogoś ze znajomych :) zapomniałam z wrażenia spytać czy będę za karetkę płacić. Różnie to bywa, a ja całe dnie jestem sama, więc w środę się dopytam jak będę w szpitalu jak to dokładnie wygląda.
Dzisiaj to tylko dali ulotki do czytania, trochę babka pogadała kiedy jechać do szpitala i to wszystko. Nie pokazali porodówki, bo mają nawał, szkoda - tylko zdjęcia pokoi oglądaliśmy i tyle. I okazało się, że już nie będę miała USG, bo przewidują tylko 1 w 20 tyg. A tak czekałam na tę środę. Trudno.
Zastanawiam się po co te wizyty są w szpitalu jak nic nie robią poza ciśnieniem i próbką moczu na pasku, badają ręką jak dziecko ułożone,mierzą tętno dziecka aparacikiem i mój brzuch centymetrem i to wszystko. Tyle, a nawet więcej to tam u swojego GP.

Hej.
Ale jestem padnięta-właśnie skończyłam szykować grilla dla znajomych, oczywiście wszystko na mojej głowie, bo M szkoli na żaglach, kumpel jest już po piwie i nie mógł jechać po zakupy a ja w sumie jestem jedyną dziewczyną w towarzystwie to "najlepiej się wszystkim zajmę":dry:
Całe szczęście, że już piątek i dwa dni wolnego, może trochę odpocznę, chociaż wątpię. Nad jeziorem gdzie jesteśmy w ten weekend odbywa się festiwal techno i przez 3 dni i nocy będzie hałas. :no: mam nadzieję, że chociaż trochę pośpię, chyba że Emi będzie szaleć przy muzyce:-)

reklama
Elinek mam taka sama posciel tylkoze zielona i z baldachimem tiulowym :tak:

Ja padam ... nogi mnie tak bola juz chyba nie dla mnie takie chodzenie po sklepach w dodatku nie udalo mi sie kupic wszystkiego co chcialam :-( kupilam te pampersy DADA tylko w sumie nie wiem czy te "dobre" bo pisalyscie ze komfort z zabkami a nie bylo zadnych komfort tylko premium z zabkami i takie wzielam dalam jednego kolezance zeby na maluszku przetestowala bo ja nie mam jeszcze na kim ;-)

A mi dzidzia dzis strasznie zebra kopie non stop czuje takie napiecie a do tego bol podbrzusza promieniujacy az do krzyza najlepiej to sie nie ruszac ;-) i chyba tak zrobie poloze sie az przejdzie

Do góry