wrobelmm
Fanka BB :)
Cambio dolor…!Czarodziejki i zbuntowany anioł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cambio dolor…!Czarodziejki i zbuntowany anioł
rodzina zastepcza to klasyk miodowe lata, swiat wedlug kiepskich ale te stare odcinki, 13 posterunek moda na sukcesMoje seriale to z bajek Fantagiro i Papirus a seriale to Czarodziejki, Kości, wszystkie CSI (chciałam być patologiem ). Polskie jakoś mnie nie jarały ew. Rodzina zastępcza a później też Zaklinaczka Dusz była super.
No i Zwariowany Świat Malcolma
Kochałam ten serial z podobnych jeszcze bardzo lubiłam Trzy szalone zeraTajemnice Sagali - zupełnie o tym zapomniałam!
ja bym bolcowała i nie patrzyla na konsekwencjeJa ostatnio intensywnie ćwiczę w ogrodzie mamy już taki progres na działce, jest gdzie usiąść, zrobić grilla, warzywka posiane, nowalijki już zjadam. Dzisiaj ryzyk fizyk i wsadziłam część pomidorów pod folię
I miały być starania pełną parą, a dzisiaj zrobiłam pierwszy test owu w 12dc i wyszedł pozytywny tylko teraz dylemat bo w środę badanie nasienia, więc trzeba by wstrzemięźliwość zachować…
O tak Zbuntowany Anioł jak mogłam zapomnieć co za wstyd i Kaczorra to ja czy jakoś tak.Czarodziejki i zbuntowany anioł
U mnie standardowo 7 dni samego okresu, a plamienie potrafi trwać jeszcze do 11dc Sama w sumie nie wiem czy tak powinno być Mam długie cykle, więc sam okres może też przez to jest długi…? A w tym to już w ogóle mam wrażenie, że jakaś mała infekcja mnie dorwałaO rany! Współczuję U mnie od zawsze 3 do 4 dni max (ten 4 to już zazwyczaj tylko plamienie).
Super, że tyle rzeczy udało się Wam ogarnąć!Ja ostatnio intensywnie ćwiczę w ogrodzie mamy już taki progres na działce, jest gdzie usiąść, zrobić grilla, warzywka posiane, nowalijki już zjadam. Dzisiaj ryzyk fizyk i wsadziłam część pomidorów pod folię
I miały być starania pełną parą, a dzisiaj zrobiłam pierwszy test owu w 12dc i wyszedł pozytywny tylko teraz dylemat bo w środę badanie nasienia, więc trzeba by wstrzemięźliwość zachować…
To o tym nawet nigdy nie słyszałam.Kochałam ten serial z podobnych jeszcze bardzo lubiłam Trzy szalone zera