anyżowa
Fanka BB :)
Fakt, to prawda. Brownie1992 nie podbije. Jest nas mniej, prawda...No ja właśnie wiem! Nie ma kto wrzucać statystycznejdo podbijania stron
no i jest nas trochę mniej jednak.
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![Pile of poo :poop: 💩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f4a9.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fakt, to prawda. Brownie1992 nie podbije. Jest nas mniej, prawda...No ja właśnie wiem! Nie ma kto wrzucać statystycznejdo podbijania stron
no i jest nas trochę mniej jednak.
Najlepiej zapytać te, które temat znają od podszewki - @Brownie1992 pomożesz w doradzeniu @anyżowa jakie badania w kierunku rozpoznania endomendy powinna zrobić w pierwszej kolejności?Ale nie wiem czy to robić?. Jakieś usg specjalne, rezonans? Co sadzicie? Mozej ak teraz cos zaplanuje to bedzie ok ? Chociaz wiekszosc lekarzy bezlitosnie widzi w moim przypadku tylko in vitro![]()
O rany! WspółczujęTo ile Twój okres trwa?ja w 9/10dc marzę już tylko o tym, żeby plamienie mi się wreszcie skończyło…
Wiem , bo pisałam z @Brownie1992 kiedyś, tylko nie wiem czy sie zapisać na dodatkowe okolo 2 tysi... bo tyle mniej wicej wynosi diagnostyka endometriozy...pomijając histero...Najlepiej zapytać te, które temat znają od podszewki - @Brownie1992 pomożesz w doradzeniu @anyżowa jakie badania w kierunku rozpoznania endomendy powinna zrobić w pierwszej kolejności?
Jak będziemy ją tak często wywoływać, to może co jakiś czas zajrzy, żeby coś wrzucićFakt, to prawda. Brownie1992 nie podbije. Jest nas mniej, prawda...![]()
Niestety nie potrafię Ci doradzićWiem , bo pisałam z @Brownie1992, tylko nie wiem czy sie zapisać na dodatkowe okolo 2 tysi... bo tyle mniej wicej wynosi diagnostyka endometriozy...pomijając histero...
Kochana będzie dobrze, czekaj na nas na mamusiachPowtórzyłam dzisiaj dla pewności testdziewczyny, musi być dobrze
będę Was tu odwiedzać do końca miesiąca
bo wszystko się może zdarzyć
Fantagiro!!!Moje seriale to z bajek Fantagiro i Papirusa seriale to Czarodziejki, Kości, wszystkie CSI (chciałam być patologiem
). Polskie jakoś mnie nie jarały ew. Rodzina zastępcza
a później też Zaklinaczka Dusz była super.
No i Zwariowany Świat Malcolma![]()
Czarodziejki i zbuntowany aniołMało się tu ostatnio działo i dawno nie było luźnych tematów, więc proponuję się trochę rozruszać - na dobry początek proste pytanie - Wasze ulubione seriale z dzieciństwa?
U mnie to:
- Gilmore girls (nadal do niego wracam <3),
- Siódme niebo,
- Pełna chata,
- Alf,
- Jezioro marzeń