Lilayne
Fanka BB :)
Książka, kocham dotyk kartek o zapach papieruDziewczyny od czytania, jesteście team książka papierowa czy czytnik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Książka, kocham dotyk kartek o zapach papieruDziewczyny od czytania, jesteście team książka papierowa czy czytnik?
Papierowa. Zdarza mi się czytać na tablecie. Kiedyś się zastanawiałam nad czytnikiem, jednak wolę papier. Może jak będzie jakaś wolna gotówka to pomyśle o czytniku, bo czasem nie mam innej opcji, a to wygodniejsze niż tablet.Dziewczyny od czytania, jesteście team książka papierowa czy czytnik?
Ja też ostatnio kupiłam dzwony, jeansowe. Po kilku latach chodzenia tylko w jegginsach z c&a czuje się w dzwonach rewelacyjnie!!!!Ja w podstawówce teżi zamówiłam w ciemno... No mistrzostwo świata
![]()
Cieszę się że przyznałam się przyjaciółce że nie radzę sobie w życiu, myślę że następnym krokiem będzie terapia.Dziewczyny to zabawa na nabicie stronpropozycja ode mnie: napisz z czego jesteś z siebie dumna w ostatnim czasie (i nie musi to być temat staraczkowy)
Ja zacznę:
- za stawianie siebie na pierwszym miejscu i robienia rzeczy, które odkładałam, bo się bałam
- ogarnianie przestrzeni w domu, układanie w szafkach i pozbywanie się nadmiaru![]()
Chyba już wiem na co mam ochotęJa poznałam w tym roku smak lodów popcornowych i przepadałam![]()
Fantastycznie! Super, że w końcu się zdecydowaliście na rozpoczęcie budowy- zaczęłam myśleć o sobie,
- odpuściłam wiarę, że uratuje wszystko i wszystkich. Dopuściłam do siebie świadomość, że każdy ma prawo decydować o sobie bez względu na skutek.
- uwierzyłam w realizację marzeńw tym tygodniu składamy wniosek o dziennik budowy
![]()