Coś w tym jest faktycznie. Choć moje ostatnio rośnie, ale "obawiam się", że to przez owulację, bo mam też inne jej objawy. A jak to znowu fałszywy alarm, to się już załamię. Nigdy nie sądziłam, że będę tęsknić za miesiączką No ale karmię Pucka już tylko 4-5 razy na dobę, dużo mniej niż na początku, więc może coś się będzie ruszać powoli...
reklama
Elena
Grudniówka 2010
Ja po porodzie miałam wysokie libido a teraz -1000... to chyba zmęczenie, krzyś daje po dupie, nie sypiam w nocy, anemia a jeszcze okres mi się spóźnia. to już wogóle się odechciewa
Ja przez problemy z ... też nie sypiam. Synek lepiej śpi ode mnie i to o niebo lepiej. Też miałam niskie wyniki, ale nic sie nie zmieniło. Po prostu bardzo lubię seks.
sunnflower
Fanka BB :)
ja nie karmię piersią, a z libido też kiepściutko - aż żal mi mojego męża, ale ja naprawdę ostatnio jak widzę łóżko to już mi się oczy zamykają...
buzc13
Fanka BB :)
Dziewczyny po cc jak wyglądają Wasze brzuchy? Wróciły już do formy? Mój od dłuższego czasu stoi w miejscu i jak był 3 miesiąc tak jest ;/ Wiem, że niby ma prawo wracać do formy dłużej, ale zastanawia mnie czy tylko u mnie będzie korzystał z tego prawa...
H
hałabała
Gość
co do libido to mi spadlo po pigulkach
brzuch po cc mi niestety po pierwszym cieciu nigdy nie wrocil do stanu sprzed ciaży ,po 2 cieciu jest jeszcze gorzej-skora na brzuchu zostala obwisla i niestety sie tego nie pozbede:-(, ale to pewnie zalezy od organizmu, wygladu przed ciaza ,ilosci kg przybranych w ciazy itp.
brzuch po cc mi niestety po pierwszym cieciu nigdy nie wrocil do stanu sprzed ciaży ,po 2 cieciu jest jeszcze gorzej-skora na brzuchu zostala obwisla i niestety sie tego nie pozbede:-(, ale to pewnie zalezy od organizmu, wygladu przed ciaza ,ilosci kg przybranych w ciazy itp.
H
hałabała
Gość
Buzc mój brzuch to koszmar..No i pewnie nigdy nie bedzie juz oi..Teraz po drugim cc jest jeszcze gorzej..Ogólnie moja figura, jak jestem ubrana ;-) mi ise podoba le ten brzuch....5 miesiąc ciązy :-(
ciekawe jak bedzie po trzecim cieciu ;-)
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
u mnie libiodo tez zero. nawet czasem w dzien pomysle o seksie, ale jak sie klade wieczorem, to tylko spanie mnie interesuje. moim zdaniem to efekt zmeczenia glownie.
reklama
Elena
Grudniówka 2010
Dziewczyny po cc jak wyglądają Wasze brzuchy? Wróciły już do formy? Mój od dłuższego czasu stoi w miejscu i jak był 3 miesiąc tak jest ;/ Wiem, że niby ma prawo wracać do formy dłużej, ale zastanawia mnie czy tylko u mnie będzie korzystał z tego prawa...
Mój był nawet juz płaski, ale zaczęłam bardzo dużo jeść i się powiększył. Ale to nic, bo jak skończe karmienie, to nie będę już tyle jeść i bedzie taki sam jak wcześniej.