reklama
ewwe
Fanka BB :)
a ja tęsknię za kawką i za mlekiem i za anatolem z mlekiem...buuuuu
ale to nie możesz? ja piję kawusię z mleczkiem co kilka dni...może nie powinnam?
Olcia - ja też marzę o kawusi z mleczkiem. A nos mi chce oszaleć, jak mąż sobie robi :-(
Ewwe - kawa jest niewskazana, bo ma kofeinę, ale można trochę wypić i odczekać z karmieniem ze 2/3 godzinki.
A Olcia i ja nie możemy mleka, bo skaza :-(
Ewwe - kawa jest niewskazana, bo ma kofeinę, ale można trochę wypić i odczekać z karmieniem ze 2/3 godzinki.
A Olcia i ja nie możemy mleka, bo skaza :-(
Antylopka
Potrojna mamuska
ja pije jedna kawę dziennie, czasami tylko nie piję, i to czarną, bo tylko taka lubię. Przy Wiki nie piłam, teraz tak. Nikt tutaj nie zwraca uwage na picie jednej filiżanki kawy.ale to nie możesz? ja piję kawusię z mleczkiem co kilka dni...może nie powinnam?
ale to nie możesz? ja piję kawusię z mleczkiem co kilka dni...może nie powinnam?
ewwe tak jak napisała już cwietka mamy szlaban na mleko
Dla mnie tez kawa bez mleka to nie kawa. Ale najbardziej mi brakuje mojego zestawu śniadaniowego -bułeczka orkiszowa z białym serkiem i powidłami + kakao.
Ale pocieszam się tym, że buzia Idy wraca powoli do normy. Nowe krostki już nie wyskakują, a stare znikają.
Ale pocieszam się tym, że buzia Idy wraca powoli do normy. Nowe krostki już nie wyskakują, a stare znikają.
reklama
krolcia
Fanka BB :)
Też tęsknię za prawdziwą kawką:-(. Póki co raczę się namiastką kawy, to znaczy rozpuszczalną z dużą ilością mleka.