no własnie a wolno zieloną herbate pic???? bo ja tez nie pije...
ja pije wszystkie herbaty (czerwoną też) ale bezkofeinowe. Tak samo w ciazy pilam tylko bezkofeinowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no własnie a wolno zieloną herbate pic???? bo ja tez nie pije...
Z tego, co wiem, to "odchudzająca" jest raczej czerwona herbata pu erh. Ale ja w to nie wierzę - piłam ją hektolitrami w liceum (bo mi smakowała) i nie schudłam (na szczęście) ani grama.
Ja piję zieloną i nie wiem dlaczego miałaby być niewskazana? Przecież zawiera mniej teiny niż czarna. A z resztą moja herbata to tak naprawdę lura, bo nie lubię mocnej, wiec właściwie to jest bardziej woda, niż herbata.
Z tego, co wiem, to "odchudzająca" jest raczej czerwona herbata pu erh. Ale ja w to nie wierzę - piłam ją hektolitrami w liceum (bo mi smakowała) i nie schudłam (na szczęście) ani grama.
Ja piję zieloną i nie wiem dlaczego miałaby być niewskazana? Przecież zawiera mniej teiny niż czarna. A z resztą moja herbata to tak naprawdę lura, bo nie lubię mocnej, wiec właściwie to jest bardziej woda, niż herbata.
bo te herbaty typu slim itp nie są odchudzające, a przeczyszczające, powodują częstsze udawanie się do toalety, a efekt "odchudzenia" jest wynikiem utraty wody, wystarczy uzupełnić płyny w organizmie i wraca się do wagi wyjściowej,
a to, że się sprzedaje je w aptekach czy sklepach i nawet farmaceuta je poleci to po prostu jest to czysty biznes...
sama je piłam, ale na szczęście została oświecona...