reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
mi nic o tym nie wiadomo wiem ze w ciazy pilam bardzo duzo i jak widac jasiek caly i zdrowy nawt jak na swoje wczesniactwo to duzy byk z niego sie urodzil :p :) to powiem tak lepiej moze sie dowiedzcie bo ja na 100 % pewna nie jestem ale ja pilam ... nie chcialabym zeby zaszkodzilo. wiec moze naprawde sie dowiedziec. mi si ewydaje ze u mnie wlasnie w ciazy to ona pomogla zapobiec wielu zbednym kilogramom bo swietnie na mnie dzialala i dziala :)

fotki z stroju wybitnie nie sportowym, no ale są. młody głodny i nie miał ochoty rozkładac rączek jak samolocik, ale podpierał się ładnie.
Dzidzia sobie lezy na podudziach naszych - stopy pod pupę, aby sie nie zaslizgnela, trzymama pod paszki. podnoszac nogi w góre my cw. mm. brzucha i ud, a dzidzia mm. karku i podpór na rekach.
inne - nogi w kolanach zgiete, dzidzia lezy i przenosimy nogi raz w prawo, raz w lewo (mm. skosne brzucha, posladki, uda)
inne - bez foto, nogi ugiete w kolanach, stopy na ziemi, dzidzia lezy na plecach na naszych udach, podnosimy biodra w góre

Załączniki

• styczeń 2011 095.jpg
    styczeń 2011 095.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 44
  • styczeń 2011 097.jpg
    styczeń 2011 097.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 45
  • styczeń 2011 098.jpg
    styczeń 2011 098.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 45
Mi wszyscy dookoła mówią,że wyglądam jak sprzed ciąży.Wsumie wszystkie małe rzeczy predciążowe są na mnie dobre:)Achchch szkoda że wagi nie mam :)

fotki z stroju wybitnie nie sportowym, no ale są. młody głodny i nie miał ochoty rozkładac rączek jak samolocik, ale podpierał się ładnie.
Dzidzia sobie lezy na podudziach naszych - stopy pod pupę, aby sie nie zaslizgnela, trzymama pod paszki. podnoszac nogi w góre my cw. mm. brzucha i ud, a dzidzia mm. karku i podpór na rekach.
inne - nogi w kolanach zgiete, dzidzia lezy i przenosimy nogi raz w prawo, raz w lewo (mm. skosne brzucha, posladki, uda)
inne - bez foto, nogi ugiete w kolanach, stopy na ziemi, dzidzia lezy na plecach na naszych udach, podnosimy biodra w góre

Ale fajne akrobacje z mamusią :)

Co do herbaty to ja gdzieś czytałam, że czerwonej w ciąży nie można pić, więc pewnie przy karmieniu też. Ja piję czarną, białą, zieloną i owocowe, w dość dużych ilościach :)

Skoro zieloną można to z chęcią wprowadzę ją do mojej diety ;D Ja uwielbiam zielona herbatę zwłaszca z cytryną lub opuncją.

Antylopka OGROOOOMNIE DZIĘKUJĘ :) kochana jesteś :*

Wyjęłam wszystkie spodnie sprzed ciąży - i ani jedne mi się nie dopięły.... więc muszę dalej w ciążowych łazić, a te z kolei mi opadają z pupy - a nie kupię żadnych innych - tak to mam motywację by zgubić kilka kilo...załamka:) a byłam pewna że będą na mnie dobre i dupa...może za miesiąc:)

A ja ewwe kupiłam leginsy. Bo sie wprawdzie dopinam w spodnie, ale chciałam cos nowego sobie kupic na porawe nastroju. Mały wydatek a humorek jaki dobry. A ten pas jest rewelacyjny, pieknie mi wygładza mój poczwórny brzuchol. Hi hi hi .

reklama
Do góry