Mi też przybyło 15 kg i też trzy mce po porodzie ważyłam tyle, co przed ciążą. Figurę mam dokładnie taką samą, jak przed zajściem - a bałam się, że kilka sukienek będzie do wyrzucenia . Brzuch jest trochę inny, jak się schylam - wcześniej robiła mi się jedna kreska, teraz są dwie mini fałdki. Ćwiczeń z natury nie uprawiam, zamiast aerobiku uprawiam podnoszenie dzidziusia. A w talii... 58 cm
reklama
cristalrose
Fanka BB :)
Olcia - brawo, sporo jak na 3 dni :-)
Mnie monotonia też zniechęcała, ale odkryłam golonki z indyka - z nimi mozna wszystko zrobić - sa pycha i nigdy sie nie nudzą Do tego leczo (papryka, cukinia, cebula, pomidor) lub pieczarki z cebulką, lub cukinia duszona, lub brokuły z sosem czosnkowym - możliwości jest sporo - a wszystkie pyszne :-) I u mnie też jaja były na porządku dziennym - w salatece z wędzonym n/z łososiem i szczypiorkiem albo po prostu z rybą wędzoną (makrela juz mi się przejadła, więc przerzuciłam się na trewala).
Spróbuj też racuszki z kremem twarogowym- pycha na sniadanko, jeszcze kubek mleka i masz spokój z głodem na pół dnia
Mnie monotonia też zniechęcała, ale odkryłam golonki z indyka - z nimi mozna wszystko zrobić - sa pycha i nigdy sie nie nudzą Do tego leczo (papryka, cukinia, cebula, pomidor) lub pieczarki z cebulką, lub cukinia duszona, lub brokuły z sosem czosnkowym - możliwości jest sporo - a wszystkie pyszne :-) I u mnie też jaja były na porządku dziennym - w salatece z wędzonym n/z łososiem i szczypiorkiem albo po prostu z rybą wędzoną (makrela juz mi się przejadła, więc przerzuciłam się na trewala).
Spróbuj też racuszki z kremem twarogowym- pycha na sniadanko, jeszcze kubek mleka i masz spokój z głodem na pół dnia
Cwietka BŁAGAM nic nie mów Bo moje świezo zdfobyte poczucie wartosci legnie w gruzach
A ja jak sie dobrze ubire i pamietam, zeby brzuch wciągnąc to wygladam CHUDO ;-)
Uploaded with ImageShack.us
A ja jak sie dobrze ubire i pamietam, zeby brzuch wciągnąc to wygladam CHUDO ;-)
Uploaded with ImageShack.us
A nie zniechęca Was do Dukana to, że coraz więcej osób mówi, że ta dieta jest niezdrowa?...
Ja w ciąży przytyłam 18 kg... 10 kg zostawiłam w szpitalu Reszta zeszła do 3 miesięcy. Najgorzej było z 3 ostatnimi. Potem spadło mi jeszcze pół kilo, no a po rozpoczęciu diety - jeszcze kilo. Teraz nie wiem, bo się 1,5 tyg. nie ważyłam.
Ja w ciąży przytyłam 18 kg... 10 kg zostawiłam w szpitalu Reszta zeszła do 3 miesięcy. Najgorzej było z 3 ostatnimi. Potem spadło mi jeszcze pół kilo, no a po rozpoczęciu diety - jeszcze kilo. Teraz nie wiem, bo się 1,5 tyg. nie ważyłam.
cristalrose
Fanka BB :)
Nie!A nie zniechęca Was do Dukana to, że coraz więcej osób mówi, że ta dieta jest niezdrowa?...
Dodaj do dukana dużo nasyconych tłuszczów zwierzęcych, ciasta, alkohol, odejmij warzywa i masz "zdrową" kuchnię polską
A druga sprawa - miesiąc temu robiłam badania - wyniki mam wzorcowe.
Moja mama na dukanie od 2 miesięcy, a po miesiącu spadł jej cholesterol z 280 mg% (tyle miała mimo leków) na 215mg%.
Ostatnia edycja:
reklama
sarka
trójkowa mama
ewa super
Ja się nie mierze bo mierzyć się nie umiem
cristal napisz mi kochana jakies pomysły na tą golonkę z indyka, zakupiłam dwa kg bo tak chwaliłaś a teraz nie wiem, ale chyba w piekarniku no nie? ale napisz co z nią robisz że taka dobra
Ja się nie mierze bo mierzyć się nie umiem
cristal napisz mi kochana jakies pomysły na tą golonkę z indyka, zakupiłam dwa kg bo tak chwaliłaś a teraz nie wiem, ale chyba w piekarniku no nie? ale napisz co z nią robisz że taka dobra