reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

ja avenoc miałam ale nie pomoglo nic! maści już nie chce tylko czopki bo są skuteczniejsze.

elena pewnie zaliczę prywatną wizyte jak przylecę. tylko nie wiem kiedy to nastąpi - w tym problem. no chyba, że będzie gorzej to bede musiała przylecieć.

reklama
Wrublik - normalnie nie wierzę, co za pacany z tych lekarzy, jeden przegapił badania hormonów w ciązy a drugi potraktował Cie byle jak. Obyś szybko znalazła odpowiednią pomoc.

Gosia - ja przy karmieniu stosowałam czopki Hemorectal (polecili mi w szpitalu) pomogły mi.

Ja w środę zaliczam kolejną wizytę u gina ;/ buuuu

Elena ale z hemoroidami to do proktologa trzeba by było iśc raczej..Ja mialam w ciazy i po porodzie hemorectal. Gin przepisal. Ja nadal mam ale malutkie tylko, ze u mnie to genetyczne obciazenie jest..One sa potem ich nie ma i znowu sa..Poki sa niewielkie mam stosowac czopki i już...Ruszac ich nie beda....Moja mam sie juz prawie 30 lat z nimi meczy :-(

Miejmy nadzieję, że to coś da, ale ja bym i tak zastanowiłabym się nad skargą.

Dostałam dzisiaj trzeci okres. ;( Widzę mam rozregulowany cykl, bo ostatnim razem miałam 1 maja. Czy wiecie moze, czy podczas okresu można wykonywać rozmaz bezpośredni???

Dostałam dzisiaj trzeci okres. ;( Widzę mam rozregulowany cykl, bo ostatnim razem miałam 1 maja. Czy wiecie moze, czy podczas okresu można wykonywać rozmaz bezpośredni???

Nie mam pojecić czy mozna wykonywać takie badanie. A na czym ono polega?

We wtorek 31 maja jadę do Krakowa ustalić termin operacji.

Kbetina powodzenia i trzymam kciuki za zdrowie.
Rozmaz bezpośredni to jest badanie polegające na sprawdzeniu, czy nie ma ifekcji w pochwie. Długim patyczkiem kosmetycznym pobiera sie próbkę.
Jak sie okazało mój okres chwilowy.

Kbetina powodzenia i trzymam kciuki za zdrowie.
Rozmaz bezpośredni to jest badanie polegające na sprawdzeniu, czy nie ma ifekcji w pochwie. Długim patyczkiem kosmetycznym pobiera sie próbkę.
Jak sie okazało mój okres chwilowy.

Dzięki
No to nie wydaje mi się żeby mozna było takie badanie wykonywać podczas okresu, ale skoro Twój był chwilowy, to chyba nie ma przeciwskazan ;-)

reklama
Nawet nie chce mi się pisać co mi nagadali w tym krakowie :( jestem w kropce i nadal bez pomocy w rozwiązaniu zagwozdki, dlaczego nie mam okresu.

Do góry