reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

Wczoraj byłam na stepie po raz pierwszy od ponad roku. Ufffffffffff po 20 minutach ledwo łapałam oddech, nogi odmawiały mi posłuszeństwa i nie chciały skakać a twarz była czerwona jak burak (nie przesadzam, dosłownie koloru czerwonego, wściekłego buraka). Po godzinie nie chciało mi się wychodzić z szatni i miałam zamiar zostać tam na noc...
!
hahahahahah :-D

reklama
nabuu - witaj!:-)
Dziulka nawet nie wiesz jak ja Cię rozumiem z tymi cycolami...ehh mnie już zleciały troche z rozmiaru no bo nie karmię,ale niestety poleciały też bardzo bardzo w dół i bez stanika nawet po domu nie chodzę i małża się wstydzę :-(

CZARODZIEJKA mnie to tak wkurza ze masakra... ja bez stanika po kapieli chodze, moj maz je uwielbia a ja mam totalnego zajoba tak ich nie cierpie!!! jedynie kiedy je lubie to w lato zjarane na czekolade nad morzem. a teraz ich nie moge zcierpiec! pieronskie dojce!

DZIULKA to oddaj mi trochę (przyjmę nawet takie nieopalone :-p), pójdę ze 2x na solarium, przypiekę je, dopasuję do siebie i będę wypięta po ulicy chodzić, bo moich to trzeba by było z lupą szukać :laugh2:

Dziuluś ja bym ubrała w koronki i dawała do całowania mężowi a nie odchudzała :-D
popieram:-D
nabuu - witaj!:-)
Dziulka nawet nie wiesz jak ja Cię rozumiem z tymi cycolami...ehh mnie już zleciały troche z rozmiaru no bo nie karmię,ale niestety poleciały też bardzo bardzo w dół i bez stanika nawet po domu nie chodzę i małża się wstydzę :-(
niommmmmmmm, skąd to znam?:-(

zazdroszczę fitnesów, basenów itp... na moim zadupiu coś tam niby jest. ale nie lubię robić z siebie debila na swoim terenie... a o dojazdach do gorzowa mogę zapomnieć... niech już będzie ciepło to wskoczę na rower!!!!!!!!!

hmmm...ja mam fitness w domu ja sie czołgam z małą po podłodze, albo tysięczny raz biorę na ręce jak marudzi...do tego zmywanie, odkurzanie, wieszanie prana :-D

Dziulka jakbyś sie dzieliła cycami to ja też staje w kolejce - od przybytku głowa nie boli :-D

Ala w domu to My mamy siłownię z prawdziwego zdarzenia :-)
Wystarczy dziesięć razy podnieść 7 kg z podłogi i położyć, nie mówiąc już o sprzątaniu itp.

Ida Sierpniowa ja daaaaawno, daaaaaaawno temu kupiłam sobie płytki z aerobikiem i pilatesem i ćwiczyłam codziennie w domu :)

No właśnie dlatego, że niezłe ćwiczenia są przy maluchu to wychodząc na step wiem, że mój małż również trochę sobie poćwiczy :-D A co? Przez 8 godzin siedzi w pracy przed komputerem. A On po tej NASZEJ ciąży również musi trochę zrzucić bo brzuszek Mu został ;-)
Poza tym dziewczyny, jakaś przyjemność też nam się do licha należy, a nie tylko pranie, sprzątanie, prasowanie, przewijanie i guganie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry