hahahahahahWczoraj byłam na stepie po raz pierwszy od ponad roku. Ufffffffffff po 20 minutach ledwo łapałam oddech, nogi odmawiały mi posłuszeństwa i nie chciały skakać a twarz była czerwona jak burak (nie przesadzam, dosłownie koloru czerwonego, wściekłego buraka). Po godzinie nie chciało mi się wychodzić z szatni i miałam zamiar zostać tam na noc...
!
reklama
czarodziejkaM
Fanka BB :)
nabuu - witaj!:-)
Dziulka nawet nie wiesz jak ja Cię rozumiem z tymi cycolami...ehh mnie już zleciały troche z rozmiaru no bo nie karmię,ale niestety poleciały też bardzo bardzo w dół i bez stanika nawet po domu nie chodzę i małża się wstydzę :-(
Dziulka nawet nie wiesz jak ja Cię rozumiem z tymi cycolami...ehh mnie już zleciały troche z rozmiaru no bo nie karmię,ale niestety poleciały też bardzo bardzo w dół i bez stanika nawet po domu nie chodzę i małża się wstydzę :-(
CZARODZIEJKA mnie to tak wkurza ze masakra... ja bez stanika po kapieli chodze, moj maz je uwielbia a ja mam totalnego zajoba tak ich nie cierpie!!! jedynie kiedy je lubie to w lato zjarane na czekolade nad morzem. a teraz ich nie moge zcierpiec! pieronskie dojce!
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
popieramDziuluś ja bym ubrała w koronki i dawała do całowania mężowi a nie odchudzała
niommmmmmmm, skąd to znam?:-(nabuu - witaj!:-)
zazdroszczę fitnesów, basenów itp... na moim zadupiu coś tam niby jest. ale nie lubię robić z siebie debila na swoim terenie... a o dojazdach do gorzowa mogę zapomnieć... niech już będzie ciepło to wskoczę na rower!!!!!!!!!
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
hmmm...ja mam fitness w domu ja sie czołgam z małą po podłodze, albo tysięczny raz biorę na ręce jak marudzi...do tego zmywanie, odkurzanie, wieszanie prana
Dziulka jakbyś sie dzieliła cycami to ja też staje w kolejce - od przybytku głowa nie boli
Dziulka jakbyś sie dzieliła cycami to ja też staje w kolejce - od przybytku głowa nie boli
Ida Sierpniowa ja daaaaawno, daaaaaaawno temu kupiłam sobie płytki z aerobikiem i pilatesem i ćwiczyłam codziennie w domu
No właśnie dlatego, że niezłe ćwiczenia są przy maluchu to wychodząc na step wiem, że mój małż również trochę sobie poćwiczy A co? Przez 8 godzin siedzi w pracy przed komputerem. A On po tej NASZEJ ciąży również musi trochę zrzucić bo brzuszek Mu został ;-)
Poza tym dziewczyny, jakaś przyjemność też nam się do licha należy, a nie tylko pranie, sprzątanie, prasowanie, przewijanie i guganie
No właśnie dlatego, że niezłe ćwiczenia są przy maluchu to wychodząc na step wiem, że mój małż również trochę sobie poćwiczy A co? Przez 8 godzin siedzi w pracy przed komputerem. A On po tej NASZEJ ciąży również musi trochę zrzucić bo brzuszek Mu został ;-)
Poza tym dziewczyny, jakaś przyjemność też nam się do licha należy, a nie tylko pranie, sprzątanie, prasowanie, przewijanie i guganie
Ostatnia edycja:
reklama