reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Jestescie kochane, dziewczynki. Dziekuje Wam. Troche mi dzis lepiej... Ale lustra i tak omijam z daleka :-) I postanowilam wrocic na 'diete' lekkostrawna', czyli bez slodyczy-ewentualnie raz na tydzien, bez smazonego, bez czekolady i tlustych potraw. Przygotuje sie choc troszke do Dukana, tudziez jakiejs innej diety, ktora zastosuje po zaprzestaniu karmienia.
czarodziejkaM
Fanka BB :)
A mnie się marzy solarium bo blada jestem jak...no wiecie
makuc
czarodziejka - do go, go na solarium) ja już od pewnego czasu chodzę i rzeczywiście człowiek się ciut lepiej sam ze sobą czuje
onesmile - grunt to zacząć a potem to już z górki jest. Zresztą sama wiesz jak to jest - słodycze najbardziej "wołają" zaraz po rozpoczęciu diety. Potem człowiek najzwyczjniej przestaje mieć na nie ochotę i nie cierpi już tak nie mając ich w ustach)
onesmile - grunt to zacząć a potem to już z górki jest. Zresztą sama wiesz jak to jest - słodycze najbardziej "wołają" zaraz po rozpoczęciu diety. Potem człowiek najzwyczjniej przestaje mieć na nie ochotę i nie cierpi już tak nie mając ich w ustach)
Roxannka
Pracująca mama!
oj mi też, ale podobno nie powinno się chodzić na solarke jak się karmi piersią :/ słyszałyście o tym ?A mnie się marzy solarium bo blada jestem jak...no wiecie
makuc
pszczylaszczka
to pojde! bylam z córeczką wczoraj ( starsza) na aquaparku- blada jak sciana...
reklama