reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

Ja sie ludzilam,ze silownie to bede miala noszac dzieck na rekach i chodzac na spacerki i bardzooo sie zawiodlam:baffled:

reklama
Jestescie kochane, dziewczynki. Dziekuje Wam. Troche mi dzis lepiej... Ale lustra i tak omijam z daleka :-) I postanowilam wrocic na 'diete' lekkostrawna', czyli bez slodyczy-ewentualnie raz na tydzien, bez smazonego, bez czekolady i tlustych potraw. Przygotuje sie choc troszke do Dukana, tudziez jakiejs innej diety, ktora zastosuje po zaprzestaniu karmienia.

czarodziejka - do go, go na solarium:)) ja już od pewnego czasu chodzę i rzeczywiście człowiek się ciut lepiej sam ze sobą czuje
onesmile - grunt to zacząć a potem to już z górki jest. Zresztą sama wiesz jak to jest - słodycze najbardziej "wołają" zaraz po rozpoczęciu diety. Potem człowiek najzwyczjniej przestaje mieć na nie ochotę i nie cierpi już tak nie mając ich w ustach;))

makuc dzięki za ten artykuł :) W takim razie wybiore się koniecznie bo wyglądam jak córka młynarza ;)

reklama
Hmm a ja mam do Was takie pytanie może niezbyt mąde, ale czy biodra mi się zejdą? Bo mieszczę się tylko w 2 pary spodni sprzed ciąży i tak się zastanawiam czy jest na to jeszcze jakaś szansa.

Do góry