reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

ja tez zazdroszcze:) mam miesiac zeby wrocic do wagi sprzed ciazy. Niby tylko 3 kg na plusie ale zlesc ze mnie nie chce. A mi sie dietowac z kolei nie chce:))

reklama
Oj uwierzcie, że nie ma czego zazdrościć. Wszystko na mnie wisi. Jedyne z czego jestem "dumna" to rozmiar piersi bo z A na C skoczyły :laugh2:

No ja tez wlasnie planuje zaczac Dukana od poniedzialku:-) Tylko mam jeden problem - wciaz sciagam pokarm. Co prawda juz nie tak duzo, ale jednak. Z drugiej strony jestem juz tak zdesperowana, bo wygladam i czuje sie masakrycznie, ze jak czegos ze soba nie zrobie, to oszaleje.

mała mi, flaka mam i ja;)))))) jakoś nie widzę tego że wróci mój płaski i umięśniony brzusio sprzed ciąży;(
makuc, heh lubię twoje posty!!!!!!!!! :))))))))))) faktycznie chudzinka ,po wadze sądząc, ale pytanie jak ty się z tym czujesz i co cię satysfakcjonuje;)))))
a co diet, mam jak moriam:)nigdy nie musiałam stosować i liczę po cichu na to, że wystarczy mi ładna pogoda latem i dobre adidaski:))) moriam, to ty prowadzisz fitness, tak?

hehe Ida - dzięki;)) ja idealnie czułam się w takiej wadze jaką przed ciążą miałam (czyt.ok 48kg) bo wtedy to jakoś normalniej wyglądało;) a teraz irytuje mnie wystający mostek i żebra na widoku. D. się śmieje, że anatomii się na mnie uczyć można :p

Mi do wagi sprzed ciazy tez zostalo 3 kg tylko ja zachodzac w ciaze mialam nadwage 15 kg, wiec mam do zrzucenia jeszcze sporo buahaha... Wychodzi podzeranie czekoladek i pizzy na nocnych dyzurach....

Ida w tej kwestii, że nie musisz diet stosować to szkoda, że nie jestem Twoim alter ego :-(
makuc o to mojemu mężowi by się podobało takie uczenie się anatomii ;-) ale u mnie to niemożliwe :-D

Ja to raczej mam problem w drugą stronę, bo zaczęłam teraz tyć. Po porodzie miałam mniej niż przed ciążą na wadze,a teraz tyję :/ Poczytałam o tej diecie Dukana i na moje oko to jest dieta cukrzycowa właśnie - założenie identyczne -> odraniczenie węglowodanów. Chyba właśnie wrócę do tej diety cukrzycowej z ciąży, bo wtedy mi ona bardzo służyła jeśli chodzi o figurę. Tylko jak po porodzie rzuciłam się na żarcie i słodycze, które tyle czasu sobie odmawiałam to teraz widać efekty...

reklama
A ja miałam pisać jak mi idzie odchudzanie,informować o postępach...Hmmm tymczasem przytyłam :wściekła/y::szok: NIe wiem jak to się mogło stać,no ale teraz to już mam mega motywację żeby się odchudzać.ciężko będzie,ale cóż zrobić.wolę już teraz zacząć,bo wiosną będę się wkurzać,że nie mogę założyć tego czy tamtego z ciuchów,żeby wyglądać jako tako_O losie i już mi się jeść zachciało:confused2:

Do góry