reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

Nice-girl ja zakupiłam sobie poporodowy pas teresy i do tego mam zamiar trochę poćwiczyć no i ograniczam słodycze, denerwuje mnie ta skóra strasznie wrrr. Zwłaszcza jak siędzę to ta oponka mnie wkurza.

reklama
Ja to nie wiem, chudnę jak szok0 juz 49 kg ale oponka jest (cc) i cycki wielkie , czyli jeszcze z 1-1,5 kg w cycu. Ten pas to nosilam po porodzie przez 1 miesiac, latwiej było z naciąganiem mięśni po cesarce, ale teraz to co to da?

Mi pomogly brzuszki na pilce:-)od jakis 2 miesiecy juz i widze,ze juz nie mam tak luznego brzucha.Gdyby nie te rozstepy to bylabym super zadowolona,chociaz od miesiaca uzywam krysztalkow do mikrodermabrazji do peelingu i wydaje mi sie ,ze sa juz plytsze.W najblizszym czasie mam zamiar jeszcze powalczyzc z kwasem glikolowym i mam nadzieje,ze bedzie jeszcze lepiej

nogi na podlodze,tylek na pilce,glowa za pilka;-) i jedziemy z brzuszkami..duzo lepiej sie robi niz na podlodze bo bardziej pracuje dolna czesc brzucha i nie obciaza sie tak kregoslupa polecam
pilka gimnastyczna oczywiscie:-)

Też słyszałam o tych brzuszkach na piłeczce, piłkę mam w planie zakupić w biedronce mają być albo już są jakieś zestawy. A pas mówiła babeczka od aerobiku, że można nosić to bardziej się pamięta o wciąganiu brzuszka. Niestety ja zakupiłam S i jest luźny, muszę XS kupić.

W gazetce napisali, że mają być od 21.02. Chyba też sobie kupię. Może wtedy w końcu zacznę ćwiczyć. Jeśli nie, to dzieci będą miały zabawkę :-)

Onesmile niestety mąż musiał po 2 tygodniach zrezygnować. Był baaaardzo słaby,a w jego branży(budowlanka) siły musi mieć sporo. Ale przez te 2 tyg. schudł 7 kg(5 w pierwszym). Poza tym nudziło mu się jedzenie ciągle tego samego. A ja od najbliższego poniedziałku zaczynam dietę dukana. Miałam od tego,co był,ale w sobotę mam imprezę urodzinową mamy, więc sobie pojem,a potem luz... Myślę,że lolisza więcej ci odpisze:-)

reklama
No ja tez wlasnie planuje zaczac Dukana od poniedzialku:-) Tylko mam jeden problem - wciaz sciagam pokarm. Co prawda juz nie tak duzo, ale jednak. Z drugiej strony jestem juz tak zdesperowana, bo wygladam i czuje sie masakrycznie, ze jak czegos ze soba nie zrobie, to oszaleje.

Do góry