reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Mnie sie juz maz pare razy pytal, czy w koncu pojde na basen, ale ja albo oklapla jak zimny nalesnik jestem wieczorem, albo ide sie doic, bo cycki bola. Ale jutro od 19stej do 21.30 jest na basenie sesja tylko dla kobiet i to z fitnesem w wodzie, wiec chyba sie wybiore. No i maz wygania :-)
dobranocka
podwójna październikówka!
po takim zmeczeniu to mi się chce żyć! Tęsknię do tego,....
emiliab
Fanka BB :)
poczytałam M. Wasze posty - chyba pęka))))))) Będzie fitness(?????)
)))
Ale niepotrzebnie przeczytałam ten od Emiliab..... Poparł Twojego Męża.
To niech przestanie popierać!!! Tak,jak pisała Kasis, nie daj się dziewczyno(i nie czytaj wszystkiego mężowi;-))
czarodziejkaM
Fanka BB :)
A ja tęsknie za robieniem brzuszków i rozciąganiem.z tego co chodziłam kiedyś,a chodziłam na basen,aerobic,pilates,step - najbardziej lubiałam pilates i basen.Na basen się wybieram w najbliższym czasie,a reszta ćwiczeń juz raczej w domu będzie - czyli gimnastyka,brzuszki(weider i 8Abs na brzuch).Chciałabym tylko dostać od gina zielone światło po cesarce bo Weider jest dość ciężki dla brzucha.Aha...i jeszcze w przyszłym tygodniu będe mieć już w domu rowerek stacjonarny to sobie będe pedałować jak mały pójdzie spać.
reklama
ojjj ja bardzo chetnie bym tez poszla pocwiczyc ale slyszalam ze jak sie karmi piersiia to trzeba sie powstrzymac od cwiczen
a ja tak bardzo chcialabym zgubic ciazowe kg
zreszta o dziwo moj A stwierdzil ze jest bardzo zadowolony bo ma za co zlapac i sie do czego przytulic
zreszta za facetami nie nadazysz
dziewczyny jakie najlepsze cwiczenia na brzuszkowego flaczka?macie juz jakis patent?