reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

reklama
Ja niestety,mogę zapomnieć o czymkolwiek... Mój mąż jeszcze nie jest przekonany do zostawania z Frankiem:-(. Dla niego najlepiej,jak wszędzie będę go zabierać:-(

ja to w zimę nie lubię ćwiczeń, basenu itd, ale jeśli chodzi o zostanie męża z dzieckiem to nie widzę żadnego problemu, przecież to też jego dziecko. ja już nawet na koncercie i dyskotece byłam jak mały nawet 2 miesięcy nie miał ;-)

poczytałam M. Wasze posty - chyba pęka :)))))))) Będzie fitness(?????) :))))
Ale niepotrzebnie przeczytałam ten od Emiliab..... Poparł Twojego Męża.

Kasis, przekazałam Twojego posta M. powiedział ze jeszcze trochę takich tekstów (buntowniczych) a zablokuje mi forum....

Ale ja Ci dziękuję :*

heheh powiedz mu że będziesz go kochać za to jeszcze bardziej:)))a jak bys miala problem czasami poszukaj klubów gdzie są opiekunki:)w moim klubie tak jest, jeszcze nie skorzystałam ale kto wie. Ja wogle tam gdzie chodze to gorąco polecam , płace kase i mam dostep do silowni 7 dni w tygodniu ile chce i o ktorej chce do tego aerobik,step,yoga,pilates,samoobona,salsa, sala specjalnych rowerków i wiele innych zajec a do tego sauna:))))

reklama
Do góry