reklama
Efa
Fanka BB :)
Patrzenie na babcie u mnie nic nie da: moje babcie miały swoje lepsze i gorsze lata, jeśli chodzi o figurę. Raz grube, raz szczupłe.
makuc
Fanka BB :)
to ja poproszęDziewczyny - oddam 10kg tłuszczyku, w promocji za darmo i nawet pokryję koszt dostawy :-)
Makuc to ja mam identyczną dietę i jadam praktycznie to samo co Ty. A ze słodyczy to raz na jakiś czas jem ciasto drożdżowe lub biszkopty.
Jeżeli to prawda to ja mam raczej budowę po mamie taty, bo ona chudzina była.
a u mnie ta teoria się nie sprawdza, bo obie babcie "od zawsze" przy kości były... mój tata jest wysoki i chudy (bo szczupły to zbyt mało powiedziane) ale hmm....
dobranocka
podwójna październikówka!
Kiedy Ty masz na ten fitness czas?????? Zazdroszczę. Mój M. nadal nie chce sie przekonać do zostawania sam na sam z dzieciem dwa razy w tygodniu. A o czterech nawet nie marzę... :-(
onesmile
Świat według Pafffcia
Ja 2 tygodnie temu kupilam sobie karte znizkowa na basen i jeszcze ani razu nie udalo mi sie pojsc...
A więc u mnie wygląda to tak: wieczorkiem odciągam butlę mleczka dla Wikusi, rano ją zawożę do mojej mamy. Tam ją przed wyjściem karmię cycem, a potem na ćwiczenia. Mam trzy godzinki luzu, a w razie alarmu mama ma moje odciągnięte mleczko. Fitness mam niedaleko rodziców , także w razie draki mogę szybko wrócić
reklama