reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Ja to tez tak z 60 na poczatek chcialabym miec:tak:
Ja na mojej wadze nie umie stwierdzic czy schudlam:baffled:bo mam taka zwykla kg sie nie ruszaja,wiec chociaz moze gramy:eek:..chcialabym

reklama
Frog ja ci idzie odchudzanie???
i innym laseczka rowniez??
u mnie wczoraj rano waga pokazywala 71,1:szok: a dzis rano 69,6:tak:
czyli po jednym dniu dietki juz widac efekt.

hej dziewczynki, ja wczoraj poległam!!! pojechaliśmy na zakupy a ja byłam bez obiadu i wszamałam fast food!!:wściekła/y: nie róbcie tego błędu i jak gdzieś jedziecie, najadajcie się wcześniej:tak:

Ewelcia, gratulki:-) zobaczysz, jak szybko polecą kolejne kiloski!!! na tej diecie własnie tak jest:) najpierw znika oponka i tłuszczyk z brzucha:) a na dłuższą metę-poprawia się cera, samopoczucie, no i ogolne wyniki z krwi i moczu<sprawdzone!!!>.trzymam kciuki i Wy za mnie też 3majcie, prrroszę!!!

dzień dobry
ale jestem zazdrosna u was tak szybko spada waga a u mnie po 0,2kg :wściekła/y: jeśli taki stan sie utrzyma to przez 2 tyg schudnę 3kg:szok:
jestem podłamana:confused2:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:-)musze chyba zakupic nowa wage:wściekła/y:miedzy moja a waga szwagireki sa 4 kg roznicy!Mysle sobie schudlam od wczoraj az 4 kg?Wracam do domu a na mojej dalej 70kg:baffled:No i juz sama niewiem czy ja wogole chudne choc ciut?Ale tak na pocieszenie to wydaje mi sie ze mam mniejszy brzuch:tak:Niewiem ile mialam w obwodzie przed dieta bo sie oczywiscie zapomnialam zmierzyc:angry:

podczytuje Was już od jakiegoś czasu,:tak: i trzymam kciuki za Was wszystkie:tak::-), mam nadzieje ze uda Wam się zgubic nadmiary w obwodach . Oczywiście dołacze do was za tydzień, jak tylko [opuści] mnie miesięczna dolegliwość:-(, już pokupowałam produkty, a tu klops, pierwsza @ od porodu , ale to nic czekam cierpliwie.
POWODZENIA DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!

No moje drogie wczoraj rano waga pokazala 60,5 kg a dzis bylo 59,5 wiec cosik chyba drgnelo, zobaczymy jutro rano. ;-)
Wiec Ewelcia jakos dietka idzie choc musze unikac okolicy z lodami i kebebami bo je uwielbiam. Za napojami zadnymi nie tesknie bo w sumie jedyny slodki napoj jaki pijam czyt. pijalam to sok malinowy z woda mineralna no ale on poszedl w odstawke.
A wam kochaniutkie jak idzie ta dietka?
Piszcie zeby mozna bylo sie zachwycac i dopingowac.

reklama
Do góry