reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

haha dziewczynki musze sie wam pochwalic:tak:Ubieream dzis rano jeansy z ktorych zawsze mi sie conieco wylewalo:zawstydzona/y:A tu mila niespodzianka,co prawda jeszcze sie wylewa ale juz nie tak obficie:-DCzyli cos tam ruszylo hurrrrrra!
A i dodam ze te jeansy swiezo wyprane byly takze wiecie bardzo obciskle;-)
Bozenka a tobie jak?Ruszylo?

reklama
cytrus gratulki:tak:
u mnie nic od wczoraj :wściekła/y:
ale miałam taką samą historię rano założyłam sprane jeansy z przed ciąży i w nogawkach luźno:eek:

a wieczorkiem na basen

a jak reszta dietowiczek?

Cytrus:-):-):-).
u mnie wczoraj waga pokazala mniej niz dzisiaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj bylo juz 69.4 a dzis 69.9kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a wlasnie kiedy wy sie wazycie??
rano czy wieczorem??

ms.marple to jednak cos sie dzieje skoro spodnie ew nogawkach luzniejsze.

Ostatnia edycja:
Anineczka- jesli to ta dieta do ktorej dalas linki to ja troche zglupialam! Kto to opracowal?? Nie zebym ja jakims dietetykiem byla, ale jak moj A to zobaczyl to o malo sie nie przekrecil, a jest trenerem fitness i opracowuje diety. Ja tez czegos tu nie rozumiem.....
1. Jak mozna w produktach zakazanych wymieniac wszytskie owoce:szok:???
2. Jak to nie mozna burakow:szok:???
3. I jak mozna zakazywac wszystkiego co daje potrzebne weglowodany typu ryze, makarony, pieczywo?

Natomiast w produktach na tak znalazly sie kaloryczne jak nie wiem co orzechy!, ser zolty! ser feta, ktory zatrzymuje sol w organizmie.......

Nie kumam tej ideii.....odchudzanie odchudzaniem ale gdzie miejsce na spozywanie produktow, ktore dostarczaja witamin? Albo jeszcze troche poczytam o tej diecie...bo cos mi sie wiezyc nie chce....

misia rozumiem zdziwienie:-)ale tę dietkę opracował uznany na całym świecie kardiolog, dr Agatston. Trzeba coś więcej poczytać, to skumasz:-) A te zakazy co do owocow itp. dotyczą tylko 2 pierwszych tygodni-po co? długo by wyjaśniać, odsyłam do lekturki, najlepiej do książki, bo w necie nie zawsze są sprawdzone informacje:-)

Ostatnia edycja:
A ja tam po prostu odstawilam ziemniaki,zamienilam chleb na chrupkie pieczywo typu wasa.Zrezygnowalam z tlustych sosow zaprawianych maka i smietana.Jem duzo warzyw i owocow.Podjadam jogurciki i orzechy tez:zawstydzona/y:A co do makaronu czy ryzu to jem zadko i male porcje bo bym chyba nie wytrzymala na samych jarzynach.Pije wode i zielona herbate.Z kawy bym nie zrezygnowala ale jej nie slodze.Powolutku malymi kroczkami cos tam schudne:tak:Juz widze pierwsze rezultaty,moze nie na wadze ale po ciuchach.Od razu mi sie humorek poprawil rano:-D

reklama
hmmmm....nikt nie pisze to ja znow sie pochwale:-)stanelam dzis na wadze i mam 2-3 kg mniej hurrrrrrrra(pisze 2-3 bo moja waga niedokladna taka i takie male kreseczki tam sa ze ciezko odczytac.Po swoim wazeniu zwazylam wszystkich czlonkow rodziny dla pewnosci ze tyle waze na prawde i wszyscy waza tyle ile kilka dni temu a ja mniej:laugh2:)

Do góry