reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

hmmmm....nikt nie pisze to ja znow sie pochwale:-)stanelam dzis na wadze i mam 2-3 kg mniej hurrrrrrrra(pisze 2-3 bo moja waga niedokladna taka i takie male kreseczki tam sa ze ciezko odczytac.Po swoim wazeniu zwazylam wszystkich czlonkow rodziny dla pewnosci ze tyle waze na prawde i wszyscy waza tyle ile kilka dni temu a ja mniej:laugh2:)
no widzisz to my niepotrzebnie przez 2 fazy się męczymy;-):-D

reklama
no widzisz to my niepotrzebnie przez 2 fazy się męczymy;-):-D
masz racje:-D:-D:-D.
Cytrus ale tak powaznie to gratuluje i zazdroszcze spadku wagi;-)
u mnie w srode czy we wtorek bylo mniej o 1.9kg a dzis mniej o 1kg:wściekła/y::wściekła/y:nie wiem czemu:no:
ciekawe jak Frog i .....nie wiem kto tam jeszcze jedzie na tej dietce,

Ostatnia edycja:
Ewelcia ja jestem na haju:-D:-D:-D
tzn na diecie dr hay'a - diecie rozdzielnej....jak narazie od poniedzialku 1 kg w dol:-)
Nie jest zle biorac pod uwage ze moge jesc co chce:-)
Dieta SB byla dla mnie zbyt surowa:baffled::eek::zawstydzona/y:ale cos ze soba zrobic trza:-D:-D:-D

Beakta jest to dieta na ktorej mozesz jesc prawie wszystko:-)cos dla mnie lakomczucha hihihi, ale glownie chodzi o to by nie laczyc weglowodanow z bialkiem...duzo o tej diecie w necie.....kurde musze zmykac maly kweka - czas kapieli ;-)

Ewelcia ja jestem na haju:-D:-D:-D
tzn na diecie dr hay'a - diecie rozdzielnej....jak narazie od poniedzialku 1 kg w dol:-)
Nie jest zle biorac pod uwage ze moge jesc co chce:-)
Dieta SB byla dla mnie zbyt surowa:baffled::eek::zawstydzona/y:ale cos ze soba zrobic trza:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
Agusiek widzialam cie na zdjeciach na zamknietym i wygladasz suoer-jak dla mnie dietka ci nie potrzebna:no:.
musze oblukac ta dietke.

ms.marple a ja znow nie przepadam za miesem ja bym mogla jesc raz na tydzien

reklama
Ale w tej diecie mozesz jesc mieso co dzien;-) chodzi tylko o to by nie laczyc go z ziemniakami lub np z chlebem:-) no ja wim ze troche ciezko ...ja bylam strasznie przywiazana do schabowego z ziemniorami czy kanapek z wedlina a tu niestety nie przejdzie to... ale daje rade a moj m mnie wspiera i stosuje detke razem ze mna....posilki sama sobie komponuje w zaleznosci na co mam ochote...probowalam juz roznych diet ale za nic w swiecie nie wytrzymam bez mieska i CHLEBA wiec ta dietka akurat mi pasuje pomimo ze jest procesem dlugofalowym i nie daje szybkich efektow:-D a co do cwiczen to specjalnie jakos nie cwicze glownie z wozkiem na dworze:-Dod tygodnia juz zapisuje sie na basen choc mam jakies 100 m:-D
Ewelcia ja do zrzucenia mam min 12 kg ale chcialabym tak z 15 zjechac wiec ze 3 lata diety jakies bedzie...:-D:szok:

Do góry