no widzisz to my niepotrzebnie przez 2 fazy się męczymy;-)hmmmm....nikt nie pisze to ja znow sie pochwale:-)stanelam dzis na wadze i mam 2-3 kg mniej hurrrrrrrra(pisze 2-3 bo moja waga niedokladna taka i takie male kreseczki tam sa ze ciezko odczytac.Po swoim wazeniu zwazylam wszystkich czlonkow rodziny dla pewnosci ze tyle waze na prawde i wszyscy waza tyle ile kilka dni temu a ja mniej)
reklama
masz racje.no widzisz to my niepotrzebnie przez 2 fazy się męczymy;-)
Cytrus ale tak powaznie to gratuluje i zazdroszcze spadku wagi;-)
u mnie w srode czy we wtorek bylo mniej o 1.9kg a dzis mniej o 1kgnie wiem czemu
ciekawe jak Frog i .....nie wiem kto tam jeszcze jedzie na tej dietce,
Ostatnia edycja:
Ewelcia ja jestem na haju
tzn na diecie dr hay'a - diecie rozdzielnej....jak narazie od poniedzialku 1 kg w dol:-)
Nie jest zle biorac pod uwage ze moge jesc co chce:-)
Dieta SB byla dla mnie zbyt surowaale cos ze soba zrobic trza
tzn na diecie dr hay'a - diecie rozdzielnej....jak narazie od poniedzialku 1 kg w dol:-)
beakta
Mammy of boys & girl
Agusiek a coz to za dieta ? ;-)
Beakta jest to dieta na ktorej mozesz jesc prawie wszystko:-)cos dla mnie lakomczucha hihihi, ale glownie chodzi o to by nie laczyc weglowodanow z bialkiem...duzo o tej diecie w necie.....kurde musze zmykac maly kweka - czas kapieli ;-)
beakta
Mammy of boys & girl
Oki ....poszukam sobie ;-)
przeczytałam
jest to deko skomplikowane zwłaszcza, że SB tylko przez 2tyg trzeba się na prawdę ograniczać a później już jest łatwo
no ale dieta to kwestia indywidualnych zapatrywań
jak dla mnie mało mięsano i inne ograniczenia
a ćwiczysz pół godz dziennie?
Ewelcia ja jestem na haju
Agusiek widzialam cie na zdjeciach na zamknietym i wygladasz suoer-jak dla mnie dietka ci nie potrzebna.
musze oblukac ta dietke.
ms.marple a ja znow nie przepadam za miesem ja bym mogla jesc raz na tydzien
reklama
Ale w tej diecie mozesz jesc mieso co dzien;-) chodzi tylko o to by nie laczyc go z ziemniakami lub np z chlebem:-) no ja wim ze troche ciezko ...ja bylam strasznie przywiazana do schabowego z ziemniorami czy kanapek z wedlina a tu niestety nie przejdzie to... ale daje rade a moj m mnie wspiera i stosuje detke razem ze mna....posilki sama sobie komponuje w zaleznosci na co mam ochote...probowalam juz roznych diet ale za nic w swiecie nie wytrzymam bez mieska i CHLEBA wiec ta dietka akurat mi pasuje pomimo ze jest procesem dlugofalowym i nie daje szybkich efektow a co do cwiczen to specjalnie jakos nie cwicze glownie z wozkiem na dworzeod tygodnia juz zapisuje sie na basen choc mam jakies 100 m
Ewelcia ja do zrzucenia mam min 12 kg ale chcialabym tak z 15 zjechac wiec ze 3 lata diety jakies bedzie...
Ewelcia ja do zrzucenia mam min 12 kg ale chcialabym tak z 15 zjechac wiec ze 3 lata diety jakies bedzie...