reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dobre jest, naprawde :-) Troche slodsze niz z samych ziemniakow, ale smakuje niezle :-)mniam sama bym zjadła takie kolorowe puree
Domiska
Sierpniowa Mama'06
hihihi kolorowe puree niezle niezle
u nas jedyne czego czasami mala nei chce wcinac..to groszek zielony, nie wiem dlaczego le nie podoba jej sie jego wyglad hehehe
u nas jedyne czego czasami mala nei chce wcinac..to groszek zielony, nie wiem dlaczego le nie podoba jej sie jego wyglad hehehe
sporo osób nie je groszku zielonego ja akurat uwielbiam, a moje dzieci tak średnio na jeża, ale zjedząhihihi kolorowe puree niezle niezle
sandra1982
Sara groszek zielony zje, bo mysli ze to odmiana oliweku nas jedyne czego czasami mala nei chce wcinac..to groszek zielony, nie wiem dlaczego le nie podoba jej sie jego wyglad hehehe
Sara jest the bestSara groszek zielony zje, bo mysli ze to odmiana oliwek
sandra1982
Dziewczyny, glupie pytanie - ile dzieci w wieku naszych moga jesc zielonej cebulki? Bo Sara potrafilaby zjesc caly peczek Nawet samej, a o kanapkach z sama zielona cebulka nawet nie mowie - uwielbia!
sandra1982
Sara kocha szczypiorek, cebule i wszystko cebulopodobne ;-)Sandra, nie mam pojecia, moje dziecie szczypioru w ogole nie rusza nawet palcem...
reklama