reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Sara potrafi zjesc wszystko sama lacznie z zupa, ale ja w wygody wole ja karmic, bo i szybciej i czysciej ;-)Ale w przedszkolu na pewno sobie poradzi, bo jak ktos do nas przyjezdza z dzieckiem to ladnie je w towarzystwie rowiesnika
nieważne że u babci, ważne że je!!a Ami zupy je sama i to w ogromnych ilościach ale tylko u babci chyba z wiadomych powodów-taka ze mnie kucharka;-)
sandra1982
Dokladnienieważne że u babci, ważne że je!!
dominique.p
Fanka BB :)
Pszczola nadal wszystkozerna (oprocz zielonej pietruszki i groszku nie z puszki), choc co, ile i kiedy zje zalezy od aktualnego humoru;-) Ostatnio zajada sie owocami morza (jadla juz krewetki, malze, kraby, osmiornice i homara nawet), surowym makaronem (takim twardy, nieugotowanym) i zamarznietymi parowkami, a ponadto papierem i klejem biurowym
sandra1982
Pamietam, ze klej - guma arabska - czy jakos tak (taki z wygladu przypominajacy miod ) sama wcinalam jako dzieckoa ponadto papierem i klejem biurowym
Ale Pszczola smaki ma niezle Sara tez lubi owoce morza, chociaz narazie jadla tylko krewetki i malze ze sloika
a mój brat się kredą i węglem zajadałPamietam, ze klej - guma arabska - czy jakos tak (taki z wygladu przypominajacy miod ) sama wcinalam jako dziecko
sandra1982
O, krede tez lubilama mój brat się kredą i węglem zajadał
reklama