sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Witaj Piotrusiu wsrod dzieciaczkow z apetycikiem ;-):-)Piotrus je dokladnie tak samo jak Sarka! Az sie zaczelam smiac, jak przeczytalam jej jadlospis...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Piotrusiu wsrod dzieciaczkow z apetycikiem ;-):-)Piotrus je dokladnie tak samo jak Sarka! Az sie zaczelam smiac, jak przeczytalam jej jadlospis...
Syn sasiadki mojej babci jak byl maly to codziennie na sniadanie i kolacje wcinal parowki i tez wyrosl na wielkiego i zdrowego chlopa :-)wiecie co, mój brat, ten młodszy do tej pory na serze żółtym żyje i na pączkach, a 24 lata w niedzielę skończy i kawał chłopa z niego;-)
To super, ze Alutka taka grzeczna i ladnie siedzi przy stole, bo Sara to taki czort, ze na sekunde nie usiedzi... Nie wiem jak oduczyc jej tego lazenia podczas jedzenia...a jak ma już dosyć to odchodzi od stołu;-)