sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mada, super, ze Ami podobnie jak Alutka tak grzecznie siedzi przy stole :-) Gratuluje!
No i cudnie musi wygladac jak sama palaszuje platki z mlekiem
Ja wczoraj kupilam Sarze 2 kaszki owocowe, ktore dodaje jej do mleka, bo teraz to sama zaczela sie o nie upominac, bo chce miec "kolol" w butelce (kolor to rowniez smak z jej rozumieniu).
Smiesznie, bo ona nigdy za kaszkami na slodko nie przepadala, wiec ich nie kupowalam, a tu nagle taka zmiana
W ogole apetyt dalej ma ogromny!
Wczoraj np. wygladalo tak:
rano butla mleka z kaszka
pozniej 2 Misiowe Sady i 1 jogurt gruszkowy
pol bulki z maselkiem
4 plasterki szynki drobiowej (to jak bylismy w Tesco na zakupach)
sok przecierowy
na obiad rosol z makaronem i marchewka
czekolada z jajka z niespodzianka
parowka cieleca
15 oliwek
i znowu mleko z kaszka
Do tego w ciagu dnia wypila z 2 butelki innego picia- butla wody min. i butel. herbatki ziolowej.
Ona je 2 razy wiecej ode mnie ale nie wiem czy mam sie cieszyc z tego powodu czy nie
No i cudnie musi wygladac jak sama palaszuje platki z mlekiem
Ja wczoraj kupilam Sarze 2 kaszki owocowe, ktore dodaje jej do mleka, bo teraz to sama zaczela sie o nie upominac, bo chce miec "kolol" w butelce (kolor to rowniez smak z jej rozumieniu).
Smiesznie, bo ona nigdy za kaszkami na slodko nie przepadala, wiec ich nie kupowalam, a tu nagle taka zmiana
W ogole apetyt dalej ma ogromny!
Wczoraj np. wygladalo tak:
rano butla mleka z kaszka
pozniej 2 Misiowe Sady i 1 jogurt gruszkowy
pol bulki z maselkiem
4 plasterki szynki drobiowej (to jak bylismy w Tesco na zakupach)
sok przecierowy
na obiad rosol z makaronem i marchewka
czekolada z jajka z niespodzianka
parowka cieleca
15 oliwek
i znowu mleko z kaszka
Do tego w ciagu dnia wypila z 2 butelki innego picia- butla wody min. i butel. herbatki ziolowej.
Ona je 2 razy wiecej ode mnie ale nie wiem czy mam sie cieszyc z tego powodu czy nie