reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

reklama
aj tak moja mala lubi nabial, a skoro mowicie, ze mozna bez ograniczen to zeczywiscie tylko sie cieszyc:-)

Mada , Zuzu lubi podroby, watrobka z cebulka , muss z kaczki na chlebku i czasami okazjonalnie dam jej kawaleczek fua gra ( pisze tak jak slysze) ....ale to tylko czasami bo to bardzo bardzo kaloryczne i za duzo moze byc niezdrowe.;;;.

mada- ja jeszcze nie dawałam małej wątróbki, ale też dlatego, że sama jej nie lubie:sorry2: więc jej w domu nie ma:-p

siluniu- tylko sie cieszyć że mała tak bardzo za nabiałem przepada:tak: nasza julia również. śniadanie- obowoązkowo mleczne czyli albo kasza manna, płatki na mleku, lub kanapka z serkiem i kakao, do tego w ciągu dnia zjada ze 3-4 danonki, no i to nieszczęsne kakao wieczorem i w nocy:sorry2:

U nas podobnie jak u Ewci, wątróbki na obiad nie robię, bo nie lubię - a pasztet młody na pewno kilkakrotnie próbował na kanapce tatusia ;-)

hm :D ja za watrobka tez nie przepadam... powiem ze czasami jak moj tatus ja przyrzadzi to zjem.. przez to ja nie robie jej w domu i mala nie jadla :Dale moze w polsce bedzie okazja :)

co do pasztetu ja uwielbiam!!!!! mniami mniami i mala uwielbia :D:D:D hihihi

Ja pasztecik to lubie szczegolnie taki domowy, pieczony i do tego chrzanik z jajeczkiem, mniam :tak::-):tak:

Sary apetyt mnie zadziwia! :szok: Ona ostatnio zjada wiecej ode mnie! :-p
Wczoraj rano najpierw wypila mleko, potem zjadla jajko, plaster schabu i calgo pomidora, wypila 2 butelki soku, na obiad wciela dwie lychy ziemniakow, 2 burakow i cale udko, pozniej winogrona i znowu sok, na kolacje kromke z maslem i zielona cebulka a do tego parowke, no i przed snem mleko! :szok: Ja nawet polowy tego nie zjadlam :-p

Dzisiaj to samo. Juz jest po mleku, toscie z zotlym serem i cebulka zielona (uwielbia), 2 parowkach cielecych, butli soku i butli herbaty :szok::-p

hihi smacznego Saro!!!!! :D:D:D

Sandra ja tez szczegolnie ostatnio jakos o wiele mniej jem :D mala wcina ale powiem ci Szantusia np to glownie pije.. pije jak najeta caaaly dzien by mogla pic pic pic pic pic.. soczki herbatke wode :D czasami kakao no i czasami mleko:)

powiem ci Szantusia np to glownie pije.. pije jak najeta caaaly dzien by mogla pic pic pic pic pic.. :)
Oj, Sara tez wypija hektolitry plynow :szok::-p Do teraz wypila od rana juz z litr - wliczajac w to ranne mleko i pozniejsze soki i herbatke, no i jeszcze wode niegazowana tez pila, wiec bedzie ponad litr :baffled:

Sara je więcej ode mnie :szok:niech jej idzie na zdrowie:tak:

au nas jakiś bunt jedzeniowy , chyba ostatnia piatka sie wykluwa i stad ten obniżony apetyt bo ogólnie je ładnie

reklama
u mnie od kilku dni tylko jogurt owoce lesne zaden inny i platki z mlekiem i koniec nic innego nie musi Julka jesc :baffled:
widze ze wy podobnie jak ja mleko junior jeszcze i soczki :-D

Do góry