reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

sandra - juz sa mlode ziemniaki??? wow.
Pewnie jakies zmutowane ;-):-p ale sa :-):-):-)

Bedytka, Ollesia, dam znac jak znjade takie urzadzenie :tak:

Sarze apetyt ostatnio dopisuje i to bardzo :szok:
Wczoraj zjadla:
na sniadanie mus ze zbozami
na drugie sniadanie danonka
w bielsku zjadla 4 plasterki poledwicy drobiowej
pozniej ogromny talerz zupy z lanym ciastem, marchewka i miechem
pozniej banana
pozniej parowke
pomiedzy posilkami wypila 2 soki i zjadla Misia Lubisia :-)
na wieczor butla juniora, a w nocy butla soku! :szok:
A przedwczoraj przeszla sama siebie, bo zjadla 2 duze sniadania z pomidorem, serkiem bieluchem, musem ze zbozami, 2 daniowy obiad, podwieczorek, kolacje, mleko i soki!

reklama
OPIEKACZ / GOFROWNICA / GRILL 3w1 FV/GW (304214309) - Aukcje internetowe Allegro
Gofrownica + opiekacz ARIETE DISNEY - WARSZAWA (305439761) - Aukcje internetowe Allegro
ELDOM Gofrownica,Opiekacz,Grill w 1 gw.24 mc-e SS (304663526) - Aukcje internetowe Allegro

Sandra - Sara rzeczywiscie ma apetyt. Brawo !

Moje dziecko ma apetyt owszem, ale taki jak jego tatus. Codziennie musi byc cos innego, cos nowego, bo sie nudzi jedzac dwa dni to samo. Raz je marchewke gotowana, a za drugim razem jej nie je i tak ze wszystkim.

A teraz jak siedzi u babci, to zje wszystko .... pod warunkiem,ze bedzie to na talerzu pra dziadka. Wtedy wyjada mu wszystko. I obaj sie karmia. Mama mowi, ze musi dawac dziadkowi na talerzu pol obiadu dla Mateuszka, a drugie pol talerza obiadu dla dziadka. A i tak im sie to wszystko miesza;-)

kurcze, co tu zrobić żeby i moje dziecko zaczęło jeść:-:)-( u nas przez przeziębienie i wczorajsze problemy z żołądkiem, julcia zjechała z wagi o 800 g:szok::szok::szok: czyli waży 8300:-:)-(

ja nie mogę:szok: Sara je więcej ode mnie:-):-):-)
Ode mnie tez :-D:-D:-D Nie wiem skad u niej ostatnio taki apetyt! Widze, ze zaczyna sie z niej pulpet robic :baffled::-p

Ewus, zobaczysz, Julcia w koncu zacznie jesc! Najwazniejsze, ze jest zdrowiutka i prawidlowo sie rozwija! :tak: Ja naprawde bylam takim samym niejadkiem, a teraz sama widzialas jak wyroslam ;-):-)

Dominique, Ipanema, dzieki za linki :tak:Na pewno na ktores sie zdecyduje, bo nasz stary toster nie nadaje sie do robienian tostow dla Sary (teflon zlazi :-p)

reklama
Do góry