reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
Mateusz modyfikowanego do ust nie wezmie. Ostatnio zaczelam mu robic kaszki na NanHA, ale kreci nosem. Zje co prawda, ale lepiej mu smakuja na wodzie.
Pije ciagle moje mleko, wieczorem i rano.
Za wasza rada dalam Malemu jogurt naturalny. Najpierw sie skrzywil, potem sie trzachnal, poczym sie poplakal... heh. Biedne moje male. Wiec chyba koniec z jogurtami jak na dzien dzisiejszy.
Pije ciagle moje mleko, wieczorem i rano.
Za wasza rada dalam Malemu jogurt naturalny. Najpierw sie skrzywil, potem sie trzachnal, poczym sie poplakal... heh. Biedne moje male. Wiec chyba koniec z jogurtami jak na dzien dzisiejszy.
Domiska
Sierpniowa Mama'06
dzusta oooo hihi no prosze jaka wybredna ksiezniczka :-) ale chyba nadrabia serkami i jogurtami itd co?
karo i ipanema a ile wasze dzieciaczki pija mleczka rano i wieczorem??
u nas tylko pelne mleczko - juz dawwno nie kupowalismy modyfikowanego no i oprocz tego oczywiscie roznego rodzaju jogurty serki itd :-)
karo i ipanema a ile wasze dzieciaczki pija mleczka rano i wieczorem??
u nas tylko pelne mleczko - juz dawwno nie kupowalismy modyfikowanego no i oprocz tego oczywiscie roznego rodzaju jogurty serki itd :-)
ipanama- powtórzę za dziewczynami- zdolnego masz męża...super to wygląda
domiska- u nas z mleczkiem bardzo kiepsko- julka na dobę wypija ok 200 ml (mleka + kaszy) na szczęście nadrabia serkami, danonkami i twarożkiem....
aaa... podawałyście juz może dzieciakom płatki śniadaniowe?? bo ja dzis (niewielką porcę) zrobiłam julce na mleku modyfikowanym i bardzo chętnie zjadła....
domiska- u nas z mleczkiem bardzo kiepsko- julka na dobę wypija ok 200 ml (mleka + kaszy) na szczęście nadrabia serkami, danonkami i twarożkiem....
aaa... podawałyście juz może dzieciakom płatki śniadaniowe?? bo ja dzis (niewielką porcę) zrobiłam julce na mleku modyfikowanym i bardzo chętnie zjadła....
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
domiska - ile mojego mleka wypija to trudno powiedziec. Jak mu daje cyca o 20.00 to zjada tyle, ze czasem budzi sie i chce okolo 3 w nocy, a aczasem dopiero o 5-6.00
Modyfikowanego do kaszki, to tak ze 150ml, nie wiecej.
ewa - ja mojemu dawalam juz platki, ale na sucho. Cherios czy jakos tak. Takie okragle z roznych zboz. I platki kukurydziane, ale te mu mniej smakowaly.
Musze sprobowac mu dac z mlekem modyfikowanym.
Modyfikowanego do kaszki, to tak ze 150ml, nie wiecej.
ewa - ja mojemu dawalam juz platki, ale na sucho. Cherios czy jakos tak. Takie okragle z roznych zboz. I platki kukurydziane, ale te mu mniej smakowaly.
Musze sprobowac mu dac z mlekem modyfikowanym.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Domiska, Sara na noc wypija 250 ml mleka modyfikowanego, rano kaszke na mleku (ok. 150 ml), a w ciagu dnia jakiegos Danonka, serek, jogurt itp.
Ewus, ja Sarze jeszcze platkow nie dawalam, bo jakos nie widze platkow robnionych na Bebilonie Pepti
Ewus, ja Sarze jeszcze platkow nie dawalam, bo jakos nie widze platkow robnionych na Bebilonie Pepti
Co do płatków to ja dawałam Wiktorce i mała wypluwa, chyba jej jeszcze nie smakuja Mleczko modyfikowane pije bardzo chętnie, trzy razy dzienne po 260 ml, do tego jeszcze je serki, np. danio albo bakuś, kaszke mleczno- ryżową.
Moje dziecko to by mogło chyba funkcjonować na samym mleku
Moje dziecko to by mogło chyba funkcjonować na samym mleku
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
W sumie apetyty maja niezle te nasze dzieciaczki :-):-)
A ja zauwazylam, ze Sara ostatnio bardzo duzo pije! Wypija duzego bobofruta przecierowego, cala butelke soczku rzadkiego lub herbatki i ok. 1 szklanke wody mineralnej :-)
A ja zauwazylam, ze Sara ostatnio bardzo duzo pije! Wypija duzego bobofruta przecierowego, cala butelke soczku rzadkiego lub herbatki i ok. 1 szklanke wody mineralnej :-)