Pati jest chleb, który nie ma w skłądzie mąki pszennej. Kupuję w Piotrze i Pawle chleb żytni - w składzie tylko mąka żytnia, naturalny zakwas i sól. Nie ma nawet drożdży. Ale nie wiem czy Misia mogłaby jeść chleb z mąki żytniej
reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
ogorki moja je odkad zaczal sie sezon, nawet malosolnego sprobowala, i bardzo jej posmakowal, a najlepsze sa podobno kiszone.....
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Leyna, szkoda, ze u nas nie ma Piotra i Pawla Kolezanka przeprowadzila sie do Slubic i tam maja ta siec sklepow, wiec czesto sie w nich zaopatruje w rzeczy dla malej. Ceny tez maja podobno atrakcyjne.
Sarze bardzo zasmakowal Misowy Ogrodek z wkrojona poledwiczka drobiowa - wczoraj na kolacje wciela cala ogromna miske!
A na sniadania je teraz kaszki (bo sie z nimi przeprosila :-) ) z dodatkiem owocow, np. pogniecionego banana albo Frutapura.
Sarze bardzo zasmakowal Misowy Ogrodek z wkrojona poledwiczka drobiowa - wczoraj na kolacje wciela cala ogromna miske!
A na sniadania je teraz kaszki (bo sie z nimi przeprosila :-) ) z dodatkiem owocow, np. pogniecionego banana albo Frutapura.
Pati- powoli,powoli i malutka będzie wcinać wszystko
a Nasza ma taki apetytpo tej diecie w sumie niepotrzebnej zje teraz wszystko co jej dam oprócz podwójnego śniadania, obiadu(z dwóch dań) i podwójnej kolacji co godzinę cos wcina albo owoce albo flipsy albo jogurtmam nadzieje ze nie wyrośnie na grubaska- łakomczuszka
a Nasza ma taki apetytpo tej diecie w sumie niepotrzebnej zje teraz wszystko co jej dam oprócz podwójnego śniadania, obiadu(z dwóch dań) i podwójnej kolacji co godzinę cos wcina albo owoce albo flipsy albo jogurtmam nadzieje ze nie wyrośnie na grubaska- łakomczuszka
sandra1982
Pati, moze w koncu z gorki bedzie u Was z jedzeniem
Ale Ami ma apetycik! Jak zacznie biegac to spali caly nadmiar, wiec sie nie przejmuj ;-)
Ale Ami ma apetycik! Jak zacznie biegac to spali caly nadmiar, wiec sie nie przejmuj ;-)
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
dziewczyny. a od kiedy mozna wprowadzac te soki np. pysio. ole dzieciaczki musza miec zeby je pic
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
my juz pijemy soki typu pysio, rozcienczam tylko z woda pol na pol
kaszki znowu poszly w odstawke, ostatnio moje dziecie jest na diecie malo je, a za to pije za dwoch
kaszki znowu poszly w odstawke, ostatnio moje dziecie jest na diecie malo je, a za to pije za dwoch
reklama
aga31
ewka wcina juz wszystko:-),oczywiscie oprócz mleka i jajek jeszcze nie próbowałam drugi raz(no ale wcina biszkopty z jajkiem i jest wszystko ok!)
jezu nawet nie wiecie jak sie cieszę ze jej te świnstwa tak szybko przeszły,normalnie na poczatku to byłam przerazona.moze pani doktor pozwoli za miesiac /dwa spróbowac jakiegos serka albo danonka?
ostatnio ewka dosłownie pożarła 6 plasterków salami i ogóra małosolnego.nawet sie nie zaczerwieniła.:-):-):-):-):-):-)
piła rumianek z cytryna:-)i sliwki surowe z działki,porzeczki z krzaczka:-)ech normalnie cudownie
jezu nawet nie wiecie jak sie cieszę ze jej te świnstwa tak szybko przeszły,normalnie na poczatku to byłam przerazona.moze pani doktor pozwoli za miesiac /dwa spróbowac jakiegos serka albo danonka?
ostatnio ewka dosłownie pożarła 6 plasterków salami i ogóra małosolnego.nawet sie nie zaczerwieniła.:-):-):-):-):-):-)
piła rumianek z cytryna:-)i sliwki surowe z działki,porzeczki z krzaczka:-)ech normalnie cudownie