reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Pati jest chleb, który nie ma w skłądzie mąki pszennej. Kupuję w Piotrze i Pawle chleb żytni - w składzie tylko mąka żytnia, naturalny zakwas i sól. Nie ma nawet drożdży. Ale nie wiem czy Misia mogłaby jeść chleb z mąki żytniej :confused:

reklama
Leyna, szkoda, ze u nas nie ma Piotra i Pawla :no: Kolezanka przeprowadzila sie do Slubic i tam maja ta siec sklepow, wiec czesto sie w nich zaopatruje w rzeczy dla malej. Ceny tez maja podobno atrakcyjne.

Sarze bardzo zasmakowal Misowy Ogrodek z wkrojona poledwiczka drobiowa - wczoraj na kolacje wciela cala ogromna miske! :szok:

A na sniadania je teraz kaszki (bo sie z nimi przeprosila :-) ) z dodatkiem owocow, np. pogniecionego banana albo Frutapura.

seler i pietruszka juz przechodza wreszcie ,bo prawie w kazdym ze sloiczkow sa one jeszcze mam problem ze skrobia pszenna bezglutenowa za choinke :-:)no:

Pati- powoli,powoli i malutka będzie wcinać wszystko:tak:

a Nasza ma taki apetyt:szok:po tej diecie w sumie niepotrzebnej zje teraz wszystko co jej dam oprócz podwójnego śniadania, obiadu(z dwóch dań) i podwójnej kolacji co godzinę cos wcina albo owoce albo flipsy albo jogurt:szok:mam nadzieje ze nie wyrośnie na grubaska- łakomczuszka:no:

Pati, moze w koncu z gorki bedzie u Was z jedzeniem :tak:

Ale Ami ma apetycik! Jak zacznie biegac to spali caly nadmiar, wiec sie nie przejmuj ;-)

Oj chyba jeszcze nie zreszta maja konserwanty nawet jak jest napisane ze nie:tak::-(kubusie chyba od 2latek jakos tak a przeciez sa takie pyszne gerberki albo kompocik naturalny wlasnej roboty

my juz pijemy soki typu pysio, rozcienczam tylko z woda pol na pol

kaszki znowu poszly w odstawke, ostatnio moje dziecie jest na diecie malo je, a za to pije za dwoch

reklama
ewka wcina juz wszystko:-):tak::happy:,oczywiscie oprócz mleka i jajek jeszcze nie próbowałam drugi raz(no ale wcina biszkopty z jajkiem i jest wszystko ok!)
jezu nawet nie wiecie jak sie cieszę ze jej te świnstwa tak szybko przeszły,normalnie na poczatku to byłam przerazona.moze pani doktor pozwoli za miesiac /dwa spróbowac jakiegos serka albo danonka?
ostatnio ewka dosłownie pożarła 6 plasterków salami i ogóra małosolnego.nawet sie nie zaczerwieniła.:-):-):-):-):-):-)
piła rumianek z cytryna:-)i sliwki surowe z działki,porzeczki z krzaczka:-)ech normalnie cudownie:-D:biggrin2::yes:

Do góry