reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

reklama
dziewczyny ..mam pytanie ile dziennie moze wypic wody dziecko w naszych wieku ...bo Zuzu pila by ile bym jej dala , bo uwielbia wode ..tylko j nie chce przesadzic..ile to moze byc???? zaznaczam mala nic innego nie pije , zadnych sokow i herbatk tylko woda

silunia ja oto ostatnio pytałam pediatre, jezeli woda to może pić ile tylko jej się zachce, co innego z soczkami, moja tez pije tylko wodę no i jeszcze cyca

Mada , a tak srednio to ile Ami wypija wody bo u nas leci jakies 200-300 ml dziennie 9 tak pi razy oko bo to w kubeczku ) ...czy to nie za duzo ???? a moze za malo??? no oczywiscie do tego dochodzi cyc , a tam tez wody troche jest

Mada , a tak srednio to ile Ami wypija wody bo u nas leci jakies 200-300 ml dziennie 9 tak pi razy oko bo to w kubeczku ) ...czy to nie za duzo ???? a moze za malo??? no oczywiscie do tego dochodzi cyc , a tam tez wody troche jest
silunia ewka potrafi i pól litra wody dziennie wypić. tzn wypija 100 soczku 100 herbatki i jeszcze 200/300 czystej wody. potrafi za jednym zamachem całą butle 150 ml wydoic

Silunia moja mała wypija dziennie 300-350 ml. (herbatki+soczek) chociaż jak bym jej dała więcej to też by wypiła, no ale na razie wydaje mi sie, że te 350 ml to jest w sam raz.;-) :-)

Silunia ja nawet szczerze mówiac nie wiem ile mała wypija, ma swoja butelke z wody mineralnej bo z innej nie chce pić a tam nie ma podziałki, przy obiadku idzie jej prawie połowa czyli ok. 150ml a w ciągu dnia sobie podpija, mysle że ok 300ml za cały dzień wypije.ale to tylko woda nic im nie zaszkodzi

A jak gotujecie wode mineralna ta nie plywa wam bialy osad? Ja dzisiaj przegotowalam taka wode i kurcze plywaly tam jakies pylki. Myslalam,ze to czajnik, wie ugotowalam w czystym garnku i znowu plywaly.

Jaka wode mineralna kupujecie???

I pytanie do mam MALYCH ALERGIKOW, co dajecie swoim dzieciaczkom do przegryzienia??? Bo widze, ze niektore z was daja biszkopty, platki. U mnie miskopty nie przeszly ... niezle Malego wysypalo.

Ipanema, spróbuj dać małemu Flipsy, moja je uwielbia:tak:tylko później domyć jej nie można taka poobklejana ale jej to akurat nie przeszkadza i wcina dalej:-D

reklama
Ipanema - ja nie gotuje wody mineralnej...daje malej prosto z buteli i malo tego musi byc zimna ...taka lubi najbardziej ...i na niej tez gotuje zupki ....uzywmy wody EVIAN

niestey nie znalazlam u nas odpowiednika fipsow , a szkoda :no:

Do góry