reklama
bartyś
Fanka BB :)
No mam nadzieję, że mu nic nie będzie, ale zastanawiam się, czy mogłabym mu już takie " dorosłe" zupy robić ??? Tzn. dodawałabym jak najmniej "zakazanych" składników, tylko co z tą solą ? Przecież nie powinno się nic dosalać ani dosładzać : No i na czym robic te zupy, bo ta koperkowa była na kostkach Knorra :-[
Martula wiem, jaki to sukses ten sok z butli, bo Kamil dopiero od wczoraj w końcu tez pociągnął z butli sok jabłkowy
No a jak to jest z tymi bananami ??? Czy one nie są "zakazane" ?
Martula wiem, jaki to sukses ten sok z butli, bo Kamil dopiero od wczoraj w końcu tez pociągnął z butli sok jabłkowy
No a jak to jest z tymi bananami ??? Czy one nie są "zakazane" ?
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
jeden narazie wypróbowałam :laugh:
marchewka, pietruszka i ziemniaki + cielecinka przypadkiem bo miał byc tylko wywar bałam sie że się zakrztusi jak blender źle zmiksuje ale bartek wrzucił i dobrze zmilsowało i wcinała aż uszy jej sie trzesły :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
marchewka, pietruszka i ziemniaki + cielecinka przypadkiem bo miał byc tylko wywar bałam sie że się zakrztusi jak blender źle zmiksuje ale bartek wrzucił i dobrze zmilsowało i wcinała aż uszy jej sie trzesły :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
bartyś
Fanka BB :)
Martula przypadkowo przeczytałam na stronce Mediweb :
Wybór produktów:
Owoce - Zaczynamy od najmniej alergizującego jabłka w postaci przecieru lub soczku, owoców jagodowych takich jak maliny, a także morele. Do ukończenia 1 roku życia unikamy podawania bananów, cytrusów i innych owoców tropikalnych, a także truskawek i poziomek, gdyż mają silne właściwości alergizujące.
Ale pewnie jesli dziecku nic nie jest, to można.
Wybór produktów:
Owoce - Zaczynamy od najmniej alergizującego jabłka w postaci przecieru lub soczku, owoców jagodowych takich jak maliny, a także morele. Do ukończenia 1 roku życia unikamy podawania bananów, cytrusów i innych owoców tropikalnych, a także truskawek i poziomek, gdyż mają silne właściwości alergizujące.
Ale pewnie jesli dziecku nic nie jest, to można.
reklama