reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

My dzisiaj robimy debiut z króliczkiem. ;) Do tej pory Ingusia je bardzo dużo słoiczków - marchewkę, ziemniaczki, dynię, jabłko, zupkę jarzynową, jagódki, soczki owocowe różne, gruszkę (uwielbia!!!) itp itd. Tylko szpinak wypluwa. He he. :laugh:

reklama
szpinak i brokuly mniam mniam ;D
Agnes po co chcesz podawac kaszke ??? przeciez ladnie przybiera chyba ??? :p jesli chcesz pospac w nocy to przed snem mozesz zrobic ale na tym koniec :) czyli zamiast posilku ;)

ja dzisiaj dalam ALutkowi dynie z ziemniaczkami..i wypluwal..strasznie sie krzywil i ogolnie blee...wiec juz nie dostanie..wczoraj dostal jablko-banan i brzoskwinka w jednym i zajadal az mlaskal..:)..

a wcinal juz ..brzoskwinki ..jabluszko ..jarzynowa..jarzynowaz cielencinka...i jeszcze innym sieskiem..no i miesko z marchewka podlane rosolkiem co mamunia robila..i ugotowane (seler..marchewka pitruszka i por..zmiksowane z rosokem..:)..sama miksowalam i wcinal az uszy mu sie trzesly no i jadl jeszcze jagodki czy owoce lesne..tez mniam no a gruszka plul i sie krzywil..

a teraz planuje kupic szpinak z ziemniaczkami..

mama lubi szpinak to syn tez powinien..hehehe...

Didi a ty już cycem nie karmisz ??? że Alutkowi już dajesz te słoiczki ???

Ja dałam dzisiaj marchewkę z Hippa na spróbowanie i mały zjadł pół słoiczka ;D a jutro dokończymy słoiczek

reklama
Ingusia jednak z krwi i kości jest wegetarianką. :laugh: Albo wczorajszy tekst tatusia tak ją zniechęcił. Słuchajcie, tak pluła tym królikiem, że w promieniu 2 metrów od fotelika wszystko było w kropki! Krzywiła się, jęczała, a jeść nie chciała. Dałam jej potem dyńkę z ziemniaczkami i ładnie wcinała, a jak jej przemycałam króliczka to znowu pluła. Myślałam, że zdechnę ze śmiechu. :laugh: :laugh: :laugh: Po obiadku wszystko do prania.

Do góry